Hoşgeldin Misafir

Market için Barkodlu satış ve yönetim scripti hk.

flexiann

14 Ocak 2024
48 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bir ufak esnaf marketi için barkodlu satış programı vesaire arıyorum modern yazılımlar olursa çok memnun olurum (bknz: Benimpos {ürünleri toplu excel şeklinde alamıyorum istediğim şekilde çıkmıyor})

Modern Tasarım
Barkodlu
Ürünleri Excel Çıktı Alıp Girdi Yapmam çok önemli
uzaktan takip vesaire olursa ekstrası olur herhangi bir uygulamayı atabilirsiniz, php scriptler eğer kurulumu sorun olmayacaksa tamamen kırılmış haldeyse olur.

Şimdiden teşekkür ederim.

Security Web

Security Web

Web Hacker
Almanya
2 Eyl 2023
423 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Bir ufak esnaf marketi için barkodlu satış programı vesaire arıyorum modern yazılımlar olursa çok memnun olurum (bknz: Benimpos {ürünleri toplu excel şeklinde alamıyorum istediğim şekilde çıkmıyor})

Modern Tasarım
Barkodlu
Ürünleri Excel Çıktı Alıp Girdi Yapmam çok önemli
uzaktan takip vesaire olursa ekstrası olur herhangi bir uygulamayı atabilirsiniz, php scriptler eğer kurulumu sorun olmayacaksa tamamen kırılmış haldeyse olur.

Şimdiden teşekkür ederim.
Ücretli yada ucretsiz deseydin daha iyi olurdu ücretsiz kimse işini gücünü bırakıp uğraşmaz istetikleriniz özel tasarima giriyor onun için ücretli tasarımcı istegiginiz ..

flexiann

14 Ocak 2024
48 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ücretli yada ucretsiz deseydin daha iyi olurdu ücretsiz kimse işini gücünü bırakıp uğraşmaz istetikleriniz özel tasarima giriyor onun için ücretli tasarımcı istegiginiz ..
Hocam ücretsiz olacak ya kusura bakmayın yazmayı unutmuşum, bir kaç tane program denedim aslında aradığım özellikler birinde var birinde yok..