Hoşgeldin Misafir

Marketbob - Mağaza Sistemli Dijital Ürün Pazaryeri (Codecanyon Clon)

webseo24

6 Ara 2023
300 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sevgili arkadaşlar,
Bugün saat 06:37 itibarıyla ilk defa bir scripti kırmayı başardım. Bu başarıyı 3 günlük bir uğraş sonucu elde ettim. Şimdi size danışmak istediğim bir konu var: Bu scripti Türk Hacks platformunda "script" olarak paylaşmam uygun olur mu? Yanlış bir şey yapmış olur muyum?

Amacım kesinlikle saygısızlık yapmak ya da sıcak ortamımızı bozmak değil. 2 yıldır buradayım ve bir sonraki rütbeye geçmeme faydası olur mu diye merak ediyorum. Görüşleriniz benim için çok değerli, şimdiden teşekkür ederim.

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,139 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sevgili arkadaşlar,
Bugün saat 06:37 itibarıyla ilk defa bir scripti kırmayı başardım. Bu başarıyı 3 günlük bir uğraş sonucu elde ettim. Şimdi size danışmak istediğim bir konu var: Bu scripti Türk Hacks platformunda "script" olarak paylaşmam uygun olur mu? Yanlış bir şey yapmış olur muyum?

Amacım kesinlikle saygısızlık yapmak ya da sıcak ortamımızı bozmak değil. 2 yıldır buradayım ve bir sonraki rütbeye geçmeme faydası olur mu diye merak ediyorum. Görüşleriniz benim için çok değerli, şimdiden teşekkür ederim.
Daha önceden paylaşılmadıysa veya paylaşılan konu sorunlu ise paylaşabilirsin sıkıntı olmaz. Marketbob için diyorsan son sürümünü sorunsuz olanı güncelledim. Tekrardan paylaşım sonrası silerler muhtemelen İyi Forumlar.