Adh-i-Zelzale
- 17 Nis 2025
- 1,616 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yıllardır süregelen bir tatlı rekabet ortamına sahip olan Marvel Studios ile DC Studios ikilisi; Marvel Sinematik Evreni‘nin daha geniş kitlelere ulaşması, DC Studios‘un yanlış kararları nedeniyle son dönemde birbirinden kopuk bir biçimde ilerliyor. Bu durum ise, bir dönem Marvel Studios Başkanı Kevin Feige ile beraber çalışan James Gunn‘ın DC Studios‘un eş başkanı olmasıyla tersine dönmüş durumda.
DC Studios için yeni bir çağın kapısını aralayacak olan ve James Gunn‘ın en büyük sınavı niteliğinde olan Superman filminin vizyona girmesinin akabinde ise; eski meslektaşı ve en büyük rakibi Kevin Feige‘den umut dolu geribildirimler geldi!
Geçtiğimiz günlerde Londra’nın Leicester Square sinemasında Superman filmini izleyen Feige, yapımı “harika” bulduğunu keyif alarak izlediğini ve David Corenswet’in performansını da oldukça beğendiğini, Gunn‘ın büyük umut sinyalleri verdiğini dile getirdi.
Ayrıca Feige, filmi izledikten sonra Gunn’a mesaj atarak kendisini tebrik ettiğini de açıkladı; “Sanırım biz ona etki ettik, o da bize etki etti. Kendisine filmi ne kadar beğendiğimi yazdım, o da ’Sizler olmasaydınız bu film var olamazdı’ diye yanıt verdi.“
DC Studios için yeni bir çağın kapısını aralayacak olan ve James Gunn‘ın en büyük sınavı niteliğinde olan Superman filminin vizyona girmesinin akabinde ise; eski meslektaşı ve en büyük rakibi Kevin Feige‘den umut dolu geribildirimler geldi!
Kevin Feige, Superman’i Beğendi!
Geçtiğimiz günlerde Londra’nın Leicester Square sinemasında Superman filmini izleyen Feige, yapımı “harika” bulduğunu keyif alarak izlediğini ve David Corenswet’in performansını da oldukça beğendiğini, Gunn‘ın büyük umut sinyalleri verdiğini dile getirdi.
Kevin Feige; “Filmin direk olarak olgunlaşmış bir evrenin içinde başlaması hoşuma gitti.Mr. Terrific’in kim olduğunu bilmiyorsunuz belki ama zamanla öğreneceksiniz. Bu, tamamen olgunlaşmış bir dünya.. David Corenswet, çok çekici ve muhteşem bir Superman olmuş. Daha önce hangi projelerde yer aldığını hatırlamıyorum, kendisini tanımıyordum ama izlemek istiyorum.
Ayrıca Feige, filmi izledikten sonra Gunn’a mesaj atarak kendisini tebrik ettiğini de açıkladı; “Sanırım biz ona etki ettik, o da bize etki etti. Kendisine filmi ne kadar beğendiğimi yazdım, o da ’Sizler olmasaydınız bu film var olamazdı’ diye yanıt verdi.“