Hoşgeldin Misafir

@Matrax hocam çok sağolun. İyiki varsınız.

lilteam

20 Ara 2018
74 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Yukarıdaki konumuzda paylaşılan scriptteki sorunlarla uzunca uğraşlarım netice vermedi. Biraz araştırmayla @Matrax hocama ulaştım ve yardım talep ettim. Yardım talebime okadar hızlı cevap verip öyle güzel ilgilendiki anlatamam. Kendisine minnettarım. Böyle güzel insanlar hep var olsun inşallah.

Arkadaşlar bu oto galeri black scriptinde sorun yaşayanlar @Matrax hocamdan yardım talep edebilirler. Kendisi uzman ve karşılıksız yaptığı işin hakkını veriyor. Kendisine tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Yukarıdaki konumuzda paylaşılan scriptteki sorunlarla uzunca uğraşlarım netice vermedi. Biraz araştırmayla @Matrax hocama ulaştım ve yardım talep ettim. Yardım talebime okadar hızlı cevap verip öyle güzel ilgilendiki anlatamam. Kendisine minnettarım. Böyle güzel insanlar hep var olsun inşallah.

Arkadaşlar bu oto galeri black scriptinde sorun yaşayanlar @Matrax hocamdan yardım talep edebilirler. Kendisi uzman ve karşılıksız yaptığı işin hakkını veriyor. Kendisine tekrar tekrar cok teşekkür ediyorum.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Adminim bakar mısın; @DeepiMpaCt @JQTR1 @Darkinc @NasyoneL @izmir35