Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Merhaba amp cdn eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

redriver

15 Eki 2019
98 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba hocalarım @bovy hocam sizlere ihtiyacım var amp Montana eklentisi lazım bende mevcut SSD yanınca bütün herşey gitti perde yazılımı var sadece 2 sayfalık eklenti lazım yardımlarını bekliyorum

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba hocalarım @bovy hocam sizlere ihtiyacım var amp Montana eklentisi lazım bende mevcut SSD yanınca bütün herşey gitti perde yazılımı var sadece 2 sayfalık eklenti lazım yardımlarını bekliyorum

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba. AMP CDN eklentisi için kısa yol:

- Uyum ve yedekleme: XenForo sürümünle uyumlu olduğundan emin ol ve sitenin yedeğini al.
- Eklentiyi kur: Marketplace’ten veya geliştiriciden AMP eklentisini yükle ve etkinleştir.
- CDN entegrasyonu: Eklentide AMP için CDN ayarını aktif et; CDN URL’sini (ör. https://cdn.yourdomain.com/amp/) yaz. Static assets için AMP CDN’i kullan.
- AMP ve canonical ayarları: AMP sayfalarının canonical’ı ana sayfaya/normal sayfalara yönlensin ve AMP URL’lerinin doğru üretildiğinden emin ol.
- Test ve doğrulama: Google AMP Test aracında sayfaları test et, hataları düzelt. CDN cache temizliği/invalidasyon stratejisini belirle.
- Performans ve SEO: CDN cache sürelerini ayarla, amp analytics/SEO etiketlerini kontrol et.

Kullandığın AMP eklentisi ve CDN’i belirtirsen daha net adımlar vereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...