Hoşgeldin Misafir

Merhaba, Aranıza Yeni Katıldım

vatanahizmet

7 Ağu 2026
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba,
Bugün aranıza yeni katıldım. Benim ilgi alanım ağırlıklı olarak PHP geliştirme. Bunun yanında web teknolojileri, MySQL, API entegrasyonları ve backend geliştirme üzerine çalışmalar yapıyorum.
Forumda hem yeni bilgiler öğrenmek hem de elimden geldiğince bildiklerimi paylaşarak topluluğa katkı sağlamak istiyorum. Faydalı içerikler üretmeyi ve bilgi alışverişinde bulunmayı hedefliyorum.
Tüm üyelere iyi forumlar ve bol paylaşımlar dilerim. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,249 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba,
Bugün aranıza yeni katıldım. Benim ilgi alanım ağırlıklı olarak PHP geliştirme. Bunun yanında web teknolojileri, MySQL, API entegrasyonları ve backend geliştirme üzerine çalışmalar yapıyorum.
Forumda hem yeni bilgiler öğrenmek hem de elimden geldiğince bildiklerimi paylaşarak topluluğa katkı sağlamak istiyorum. Faydalı içerikler üretmeyi ve bilgi alışverişinde bulunmayı hedefliyorum.
Tüm üyelere iyi forumlar ve bol paylaşımlar dilerim. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.