Gönderilme Tarihi: 28 Ağu 2024 #1 Dervis01 Dervis01 22 Ağu 2024 32 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Merhaba arkadaşlar , kafama bir soru takıldı sizle paylaşmak isriyorum. Hack forum sitelerine bakıyorum hepsinin alan uzantısı org. neden hack siteleri org uzantıyı seçiyor acabada .com pek secmiyorlar.
Merhaba arkadaşlar , kafama bir soru takıldı sizle paylaşmak isriyorum. Hack forum sitelerine bakıyorum hepsinin alan uzantısı org. neden hack siteleri org uzantıyı seçiyor acabada .com pek secmiyorlar.
Gönderilme Tarihi: 28 Ağu 2024 #2 Sham Sham r00tSHAM THS 15 Haz 2024 527 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Dervis01' Alıntı: Merhaba arkadaşlar , kafama bir soru takıldı sizle paylaşmak isriyorum. Hack forum sitelerine bakıyorum hepsinin alan uzantısı org. neden hack siteleri org uzantıyı seçiyor acabada .com pek secmiyorlar. Genişletmek için tıkla ... Com genelde ticari maksatla kullanılır com=commericial org=organisation
Dervis01' Alıntı: Merhaba arkadaşlar , kafama bir soru takıldı sizle paylaşmak isriyorum. Hack forum sitelerine bakıyorum hepsinin alan uzantısı org. neden hack siteleri org uzantıyı seçiyor acabada .com pek secmiyorlar. Genişletmek için tıkla ... Com genelde ticari maksatla kullanılır com=commericial org=organisation
Gönderilme Tarihi: 28 Ağu 2024 #3 astralglikos astralglikos Astral Glikos 21 Ara 2017 1,317 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: şakitanın dediği gibi organizasyon olarak geçtiği için
Gönderilme Tarihi: 28 Ağu 2024 #4 By_Nimetullah By_Nimetullah 10 Şub 2023 1,718 Mesaj Aktiflik Seviye Deneyim TIM / GÖREV: Özentilikten