Hoşgeldin Misafir

merhaba arkadaşlar

Persium

3 Tem 2024
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cümleten selamun aleyküm, yeniyim mecrada. bendeniz Ali, video tasarım uzmanıyım çeşitli firmaların reklam filmlerinin kurgusunu yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Şu an aktif olarak x kolejinin kurumsal iletişiminde video tasarım uzmanı olarak sosyal medyalarına içerik üretiyorum. Hack işlemleriyle ilgili pek bir bilgim yoktur fakat bu reklam tanıtım işlerinde de üstüme yoktur. belki fikir ve iş alışverişinde bulunabiliriz diye düşünerekten siteye kaydoldum. öğrenmeyi ve öğretmeyi çok seviyorum tekrardan saygılar ve sevgiler.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
cümleten selamun aleyküm, yeniyim mecrada. bendeniz Ali, video tasarım uzmanıyım çeşitli firmaların reklam filmlerinin kurgusunu yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Şu an aktif olarak x kolejinin kurumsal iletişiminde video tasarım uzmanı olarak sosyal medyalarına içerik üretiyorum. Hack işlemleriyle ilgili pek bir bilgim yoktur fakat bu reklam tanıtım işlerinde de üstüme yoktur. belki fikir ve iş alışverişinde bulunabiliriz diye düşünerekten siteye kaydoldum. öğrenmeyi ve öğretmeyi çok seviyorum tekrardan saygılar ve sevgiler.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Zaza Kral

Zaza Kral

“Düşün düşme, düştün düşünme”
Kimsenin Olmadığı Yerde
14 Mar 2024
1,213 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, hoş geldin, iyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ve aleyküm selam hoş geldiniz burada hem gelişeceğinize hem de başkalarının öğrenmesine vesile olabileceğinizden emin olabilirsiniz her alanda yetenekli kardeşlerimiz forumumuz da var sizin gibi yetenekli bir kardeşimizi de aramızda görmekten mutluyum umarım kalıcı olursunuz iyi forumlar dilerim