Hoşgeldin Misafir

Merhaba Ben Onur

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar hacking öğrenmek ve bilgili olmak istiyorum nasıl öğrenebilirim önerileriniz nedir forumda olan bildiğiniz güzel konular varsa söyler misiniz teşekkürler

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Miralay

9 Eyl 2023
44 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
arkadaşlar hacking öğrenmek ve bilgili olmak istiyorum nasıl öğrenebilirim önerileriniz nedir forumda olan bildiğiniz güzel konular varsa söyler misiniz teşekkürler
merhabalar onur
hacking öğrenmek istiyorsan THS-Attackers ekibine gelebilirsin
THS-Attackers e katılmak için @Muncuk Han a profil mesajı olarak yaz o sana dm açar.

Muncuk Han

Muncuk Han

akp gençlik kolları başkanı
31 Ağu 2021
792 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
pek çok mantık saldırı ve açık türü var xss sql rce html - php inj ve sistem açıkları cve leri exploitleri takip etmen lazım en azından bir dilden iyi dercede anlaman lazım php aspx gibi dillerin mantığını bilmen lazım sanal bilgisiyarlara sahip olman muklaka gerekiyor server root methodları sheller ve pek çok öğrenilmesi gerekn şey var yani öğrenceksen en azından 2-3 yıla ihtiyacın var