Hoşgeldin Misafir

Merhaba İyi Günler

Elexanweb

27 Ağu 2025
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, iyi günler.

Ben www.elexanweb.com üzerinden hizmet veren bir yazılım şirketi kurdum. Aranıza yeni katıldığım için kusura bakmayın, e-postamı yeni gördüm ve hesabımın onaylandığını fark ettim.

Sistemim üzerinde güvenlik testleri yapmak istiyorum. Özellikle SQL Injection gibi açıkların olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Basit bir müşteri paneli geliştirdim:
👉 https://panel.elexanweb.com/giris.php

Amacım, sistemimin güvenliğini test ederek bilgilerin çalınıp çalınmadığını öğrenmek ve açık varsa bunları kapatmaktır.

Bu konuda bana yardımcı olmak isteyen olursa çok memnun olurum. İletişim için buradan yazabilirsiniz.
+90 541 580 5567

İyi günler dilerim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, iyi günler.

Ben www.elexanweb.com üzerinden hizmet veren bir yazılım şirketi kurdum. Aranıza yeni katıldığım için kusura bakmayın, e-postamı yeni gördüm ve hesabımın onaylandığını fark ettim.

Sistemim üzerinde güvenlik testleri yapmak istiyorum. Özellikle SQL Injection gibi açıkların olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Basit bir müşteri paneli geliştirdim:
👉 https://panel.elexanweb.com/giris.php

Amacım, sistemimin güvenliğini test ederek bilgilerin çalınıp çalınmadığını öğrenmek ve açık varsa bunları kapatmaktır.

Bu konuda bana yardımcı olmak isteyen olursa çok memnun olurum. İletişim için buradan yazabilirsiniz.
+90 541 580 5567

İyi günler dilerim.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Elexanweb

27 Ağu 2025
16 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, iyi günler! Sorununuzu detaylandırırsanız, size en kısa sürede yardımcı olmaktan memnun olurum.
Merhaba sistemimdeki verilerin çalınıp çalınmadığını yani kolay zor orta şeklinde merak ediyorum siteme girenlerin verilerimi çalmaması gerekde, yani kolay bir şekilde sql yiyebilir mi bunun hakkında merak ediyorum.