Hoşgeldin Misafir

Merhaba THS Yöneticilieri

sefa06

20 Tem 2023
253 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleyküm arkadaşlar ve yöneticiler. Bugun sizlere bu forumda yaşadığım sıkıntılardan en önemlisinden bahsedeceğim. Forum konularını takip eden ve editleyen yöneticilere bir kaç sorum var.
Profilim açık ve net yaptığım yorumlar belli. Her konuda yorumlarım "Teşekkür etmekten" ibaret. 2 dakika sonra "ADAM GİBİ YORUM YAP BANLANMA" bildirimi geliyor. Anlamadığım bu forumda paylaşım yapan arkadaşlar "Teşekkür" edilmeyi hak etmiyor mu? Bu ne saygısızlık anlam veremedim. Böyle bi forumda görmedim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleyküm arkadaşlar ve yöneticiler. Bugun sizlere bu forumda yaşadığım sıkıntılardan en önemlisinden bahsedeceğim. Forum konularını takip eden ve editleyen yöneticilere bir kaç sorum var.
Profilim açık ve net yaptığım yorumlar belli. Her konuda yorumlarım "Teşekkür etmekten" ibaret. 2 dakika sonra "ADAM GİBİ YORUM YAP BANLANMA" bildirimi geliyor. Anlamadığım bu forumda paylaşım yapan arkadaşlar "Teşekkür" edilmeyi hak etmiyor mu? Bu ne saygısızlık anlam veremedim. Böyle bi forumda görmedim.

Merhaba,

Öneri / şikayetinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz. Forum yöneticileri talebiniz hakkında bilgilendirilecek, tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.

İyi forumlar.

Adminim bakar mısın; @DeepiMpaCt @JQTR1 @Darkinc @NasyoneL @OrganikPiskos