Hoşgeldin Misafir

Merhaba TurkHacks Aranıza katıldım, Bir sorum olacak sizlere

arcibilt

6 May 2026
17 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba,
Bugün itibarıyla ben de aktif tarafta yerimi aldım. İçeriklerin doluluğu ve ortamın canlılığı gerçekten hoşuma gitti.Zaman içinde ben de bir şeyler üretip paylaşmayı planlıyorum.
Sorum şu;

Konudaki içeriği görmek için belirtilen şekilde beğeni butonuna tıkladım ancak buna rağmen gizli içerik görünmüyor. Sayfayı yeniledim ve tekrar denedim fakat içerik açılmadı.

Bu durum sistemsel bir hata mı yoksa ek bir şart mı gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,229 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Herkese merhaba,
Bugün itibarıyla ben de aktif tarafta yerimi aldım. İçeriklerin doluluğu ve ortamın canlılığı gerçekten hoşuma gitti.Zaman içinde ben de bir şeyler üretip paylaşmayı planlıyorum.
Sorum şu;

Konudaki içeriği görmek için belirtilen şekilde beğeni butonuna tıkladım ancak buna rağmen gizli içerik görünmüyor. Sayfayı yeniledim ve tekrar denedim fakat içerik açılmadı.

Bu durum sistemsel bir hata mı yoksa ek bir şart mı gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Kaan

Kaan

Sadece Ölüler Görür!
TIM Lideri
Konsept Danışmanı
11 Tem 2019
1,440 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoşgeldin kardeşim. Sende ki bu enerji olduktan sonra güzel paylaşımlarınla o göremediğin linkleri görebilirsin. Hakkını zayi etmeyen foruma tekrardan hoşgeldin..