Hoşgeldin Misafir

Merhaba TurkHacks!

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar,

Forumda yeniyim. Ancak yerli yabancı çok sayıda forumda bulundum, kültüre yabancı değilim. Kendimden kısaca bahsedecek olursam, herkes gibi sıradan bir insanım. Çokta derine inmeye gerek yok ama, kısaca: Hayvanları sevin, zulme sessiz kalmayın. Kadınların arkasından yürüyüp onları ürkütmeyin.
Web alanında daha çok prestashop yazılımı ile ilgileniyorum, bu konu hakkında tema, modül vs. ihtiyacı olan (bu bir pazarlama değildir.) olursa yardımcı olabilirim. Kuralları okumaya fırsatım olmadı, yatacağım için ancak bir daha ki sefer foruma giriş yaptığımda okuyabilirim sanırım. Yukarıda da dediğim gibi, özellikle ilgi alanım prestashop, ilgilenen arkadaşlar varsa özelden mesaj atmaları halinde konu olarak isteklerini paylaşabilirim.
Foruma niye üye olduğuma gelirsek, herkes gibi benimde internete karşı bir ilgim var ama, bu sosyal medyada like almak değil. Başarabilirsem belli bir seviyede hacker olmak istiyorum. Hacker olarak site çökertmek ya da hesap elegeçirmek gibi bir düşüncem yok. Hacker olmadan bu yetenek ile ne yapacağıma dair bir fikrimde yok. Bu konuda da beni yönlendirebilecek, izleyeceğim yolda bana ışık tutabilecek tecrübeli arkadaşlardan da destek olmalarını rica ediyorum. Samimi ve anlayışlı bir forum olduğunuz sürece bende buradayım.

Saygılarla...

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Uzun uzun yazmaya gerek yoktu :) hacker olucam de yeter bizde iki dk içinde seni hacker yaparız :D şakası bir yana ilgi alanın ne tam olarak web hack mi istiyorsun yoksa başka bir alanla mı ilgilenmek istiyorsun tam olarak anlamadım eğer web hack yapmak istiyorum diyorsan zaten gerekli bölümlerde gerekli konular açıldı başka bir konu ise onada o zaman bakarız :D misal android hack olabilir benim alan yani ama web hackte yaparım diğerlerinide kafam ne isterse yani sen tam olarak ne istiyorsun onu bir çöz sonrası kolay :)

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slayer49' Alıntı:
Uzun uzun yazmaya gerek yoktu :) hacker olucam de yeter bizde iki dk içinde seni hacker yaparız :D şakası bir yana ilgi alanın ne tam olarak web hack mi istiyorsun yoksa başka bir alanla mı ilgilenmek istiyorsun tam olarak anlamadım eğer web hack yapmak istiyorum diyorsan zaten gerekli bölümlerde gerekli konular açıldı başka bir konu ise onada o zaman bakarız :D misal android hack olabilir benim alan yani ama web hackte yaparım diğerlerinide kafam ne isterse yani sen tam olarak ne istiyorsun onu bir çöz sonrası kolay :)
Web'den başlamak istiyorum. Şöyle bir durum var, çoğu forumda "arkadaşlar admin paneli için program lazım" ya da "word list" lazım gibi konular gördüm, ben programlarla iş yürütmek istemiyorum. programların çalışma mantığını anlayıp, onların yaptığı işi kod yazarak yapmak istiyorum. Hobi olarak gene program kullanırım ama, programın nasıl çalıştığını ne yaptığını bilirsem kullanırım. Kısacası bedavadan sözde hacker olmak istemiyorum. Bir tek akşamları vakit bulabilirim sanırım bu iş için, ama bir 10 yıl sürse de bir şeyler öğrenmem, niyetliyim. Acelem yok. 
NasyoneL' Alıntı:
Hoşgeldin samimiyet konusunda daha iyi biryer bulamazsın sanıyorum umarım kalıcı olursun

Hoşbulduk. Demirbaş üyelerden olmaya geldim hocam : )

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kendi toolunu üretmek istiyorsan perl ile Python başlanmanı öneririm ve linux tabanlı bir işletim sistemi kullanabilirsin daha iyi olur parrot os veya kali linux kullanmanı öneririm
İstersen dual boot olarak kullan benim gibi veyada sanal makine kur sana kalmış hiç bilgin ve yok ise sanal makine kullan :)

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slayer49' Alıntı:
Kendi toolunu üretmek istiyorsan perl ile Python başlanmanı öneririm ve linux tabanlı bir işletim sistemi kullanabilirsin daha iyi olur parrot os veya kali linux kullanmanı öneririm
İstersen dual boot olarak kullan benim gibi veyada sanal makine kur sana kalmış hiç bilgin ve yok ise sanal makine kullan :)

Usb üzerinden live olarak kali linux kullanıyorum. Python da geçen hafta google merchant aracılığı ile kabaca giriş yaptım, ama bilgim hiç yok. Bir sistem topluyorum şuan, kısmet olur da para arttırabilirsem onu kali linux yapacağım. Dual boot sevmiyorum da. Sistem olarak a68hm gaming anakart, a8 7650k işlemci, dark n10 kasa, everest 750 gold plus psu, 2x8gb 2400 mhz ram, samsung evo 970 ssd düşünüyorum. şuan ram, ssd ve psu eksik. sıfır olarak topluyorum, ama dolar yükseldikçe bahsettiğim ürünlerde yükseliyor. ha düşük parçalar ile çalışır vaziyete getiririm ama, acelesi yok. bu arada forumda ara butonu var mı? Ben göremedim de.

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Periculo' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:

Usb üzerinden live olarak kali linux kullanıyorum. Python da geçen hafta google merchant aracılığı ile kabaca giriş yaptım, ama bilgim hiç yok. Bir sistem topluyorum şuan, kısmet olur da para arttırabilirsem onu kali linux yapacağım. Dual boot sevmiyorum da. Sistem olarak a68hm gaming anakart, a8 7650k işlemci, dark n10 kasa, everest 750 gold plus psu, 2x8gb 2400 mhz ram, samsung evo 970 ssd düşünüyorum. şuan ram, ssd ve psu eksik. sıfır olarak topluyorum, ama dolar yükseldikçe bahsettiğim ürünlerde yükseliyor. ha düşük parçalar ile çalışır vaziyete getiririm ama, acelesi yok. bu arada forumda ara butonu var mı? Ben göremedim de.

En üstte var. ve saydığın sistem bende olacak var ya..
:D  hayırlısı diyelim o zaman kardeşim

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Merhaba, aramıza hoş geldiniz. Ortamı beğeneceğinizi umuyorum.

size de merhaba, hoşbuldum. çok forum gezdim ama, buraya üye oldum. umarım diğer arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olabilir ve tecrübeli arkadaşlardan bir şeyler öğrenebilirim ve turkhacks'ın bana kattığı değer kadar bende buraya değer katarım. mesajı okuyunca biraz kamu spotu gibi durmuş ama, bu seferlik böyle olsun : ) bu arada ilk mesajımda belirttiğim gibi, beni yönlendirirseniz sevinirim. şu an sizin python eğitim setinizi indirdim ve izliyorum. tekrardan elinize sağlık. sıfırdan başladığım için, temel çok önemli diye düşünüyorum. fikirleriniz varsa, "şimdiki aklım olsa şöyle başlardım" diyorsanız, lütfen beni yönlendirir. benim gibi öğrenci bulamazsınız    :shy:

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Periculo' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

size de merhaba, hoşbuldum. çok forum gezdim ama, buraya üye oldum. umarım diğer arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olabilir ve tecrübeli arkadaşlardan bir şeyler öğrenebilirim ve turkhacks'ın bana kattığı değer kadar bende buraya değer katarım. mesajı okuyunca biraz kamu spotu gibi durmuş ama, bu seferlik böyle olsun : ) bu arada ilk mesajımda belirttiğim gibi, beni yönlendirirseniz sevinirim. şu an sizin python eğitim setinizi indirdim ve izliyorum. tekrardan elinize sağlık. sıfırdan başladığım için, temel çok önemli diye düşünüyorum. fikirleriniz varsa, "şimdiki aklım olsa şöyle başlardım" diyorsanız, lütfen beni yönlendirir. benim gibi öğrenci bulamazsınız    :shy:

Tek tek pek ilgilenemiyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı ama python doğru bir başlangıç, temel düzeyde html ve php bilginizin olduğunu varsayıyorum.

Periculo

6 Ağu 2018
72 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Periculo' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

Tek tek pek ilgilenemiyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı ama python doğru bir başlangıç, temel düzeyde html ve php bilginizin olduğunu varsayıyorum.
Öncellikle Allah kolaylık ve güç kuvvet versin. html de iyiyim, css'de idare eder ama php'de iyi değilim. vakit kalmıyor ve php gerçekten zor geliyor bana. birde her şeyin hazırını bulabilmek insanı biraz tembelleştiriyor. yinede sıfırdan yazamasamda okuyup, yorumlayabilirim.

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Periculo' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:
Periculo' Alıntı:
DeepiMpaCt' Alıntı:

Öncellikle Allah kolaylık ve güç kuvvet versin. html de iyiyim, css'de idare eder ama php'de iyi değilim. vakit kalmıyor ve php gerçekten zor geliyor bana. birde her şeyin hazırını bulabilmek insanı biraz tembelleştiriyor. yinede sıfırdan yazamasamda okuyup, yorumlayabilirim.

Temel düzey ile kastım bu zaten, anlayıp 1-2 edit yapabilmek yeterli olacaktır. Zamanla kurcaladıkça gelişecek..