Hoşgeldin Misafir

Merhaba, TURKHACKS

sengunsancar

20 Mar 2025
33 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,
Foruma daha önce takribi 2004 veya 2005 yılında katılmış 2008-2009 yıllarına kadar burada paylaşılan bilgilerden aktif olarak faydalanmıştım. Sanal dünyaya bu forum ile giriş yapmıştım. Şimdi tekrar bu foruma dönmenin
mutluluğunu yaşıyor ve sizden alacağım yeni bilgiler ve deneyimim olan konularda bilgilerimi tekrar aktarabileceğim için mutluyum. Şimdiden buradan öğreneceğim tüm bilgiler için sizlere teşekkür ederim. Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederim.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,
Foruma daha önce takribi 2004 veya 2005 yılında katılmış 2008-2009 yıllarına kadar burada paylaşılan bilgilerden aktif olarak faydalanmıştım. Sanal dünyaya bu forum ile giriş yapmıştım. Şimdi tekrar bu foruma dönmenin
[FONT=Museo Sans 500, Helvetica Neue, Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, Fira Sans, Droid Sans, sans-serif]mutluluğunu[/FONT] yaşıyor ve sizden [FONT=Museo Sans 500, Helvetica Neue, Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, Fira Sans, Droid Sans, sans-serif]alacağım[/FONT] yeni bilgiler ve deneyimim olan konularda bilgilerimi tekrar aktarabileceğim için mutluyum. Şimdiden buradan öğreneceğim tüm bilgiler için sizlere teşekkür ederim. Desteğiniz ve [FONT=Museo Sans 500, Helvetica Neue, Helvetica, Roboto, Oxygen, Ubuntu, Cantarell, Fira Sans, Droid Sans, sans-serif]anlayışınız[/FONT] için teşekkür ederim.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Siyah Sancak

Siyah Sancak

Üye Yöneticisi Yardımcısı
Üye Yöneticisi Yrd.
1 Eki 2017
79 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba hoş geldiniz kalıcı olmanız dileğimle bizde sizi aramızda görmekten mutluyuz herhangi bir sorunda rahatlıkla benimle iletişime geçebilirsiniz iyi forumlar dilerim