Hoşgeldin Misafir

Merhaba Turkhacks

LegomanCA

9 Haz 2018
6 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamlar Turhacks . Okulumda ileride bilişim bölümü seçmek istiyorum ve yazılım dillerine de ilgim var. Ama sorun şu ki şuan programlama hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Bir dil öğrenmek ve küçük çaplı bir oyun yapmak istiyorum. Bana bu konuda hangi dili öğrenmemi önerirsiniz ve bu dili öğrenebileceğim rehberler , eğitimler vs. var mı? İleride ciddi anlamda kendimi geliştirmek istiyorum. Şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.

Risus

27 Kas 2017
185 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hoşgeldin kardeşim, burada büyük bir aileyiz, azimli ve sabırlı olursan istediğin yerlere gelirsin ve istediğin oyunu yapabilirsin :)

Alpa-Gu

30 Ağu 2017
334 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoşgeldin Kardeşim bende oyun yapımına başladım benım için bıraz geç ama azimli ve düzenli çalıstıktan sonra basaramayacagın sey yoktur ben unıty3D oyun motoru üzerine ağırlık veriyorum C# kodlama ile başladım ve zamanla diğer dilllere geçis yapıcam .unıty 3d ama 2d androıd oyunları yapıcam hiç huyum değildir birseylere para vermek ama gittim udemy'den bir iki set aldım su an için başarılı gidiyorum .Bireysel çalışma yapmak için unıty3D gayet başarılı bir oyun motoru onun üzerine gitmenı tavsiye ederim türkçe olarak istemediğin kadar eğitim var yolun acık olsun :)