Hoşgeldin Misafir

Merhaba (:

isystr

23 Eyl 2018
136 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Arkadaşlar Merhaba! Tanışmak İçin Uygun Zamanın Şimdi Olduğunu Düşündüm Ve Bu Konuyu Açtım Kendimden Bahsedeyim Birazcık:
Adım Emre 18 yaşındayım alanya da yaşıyorum reelde arkadaşım yok böyle bindebir denk gelirse 10 15 dk gezeriz dahası yok önemi de yok zaten tek kalmaya alıştım 2012 den beri bilgisayara hevesim var dı hep merak ederdim millet nasıl yapıyor keşke hacker olsam felan diye yaşım ilerledikce ve araştırdıkca hacker ünvanını almanın kolay olmadığını anladım ve zor olduğunu düşünüp bıraktım araştırmayı taaki oyun hesabım çalınana kadar araştıra araştıra öğrene öğrene bu günlere kadar geldim ha herşey bittimi hayır daha yolun başındayım :) eskiden site bile hackleyemezdim bunun için birisine mesaj atarken düşünün eski forumda bana mesaj atmış birisi mesaj şu:Abi S.a Site hacklemeyi öğretirimisin? == arkadaşlar kimse annesinin karnındayken öğrenip çıkmıyor biraz kafa yorun bakalım neler  
öğreniceksiniz takıldığınız yerlerde sorun konu açın bişeyler için çabalayın  başarı oturduğunuz yerden gelmez!
kısaca özet geçtim kendimi benden bu kadar arkadaşlar(Aranızda olmaktan memnunum)

Hacklediğim çoğu siteyi atmam ama zone alırım zevkine hacklerim çoğu zaman çoklu olursa o ayrı mesele :)
İlgi Alanım: Defacer,Hacking,Coder

Herkese İyi Günler...

Gjz0

Gjz0

ᴛᴀᴋᴅɪʀ ᴇᴛᴍᴇꜱᴇʟᴇʀᴅᴇ ᴛᴀᴋʟɪᴛ ᴇᴅᴇᴄᴇᴋʟᴇʀ
2 Ocak 2018
764 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hepimiz yanlız insanlarız hoşgeldin :)