Hoşgeldin Misafir

Merhaba

kutraaa387

28 Eki 2018
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Burayı internet üzerinden buldum çok güzel ayrıntılı bir site yetkillilere böyle bir site kurdukları için teşşekür ediyorum.Mail ve sosyal medya hack ile uğraşıyorum bir bilgim yok kendimi bir usta arıyorum bana hayrına öğretecek :) :)

Codex

11 Ara 2017
1,473 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle hoşgeldin şöyle bir durum var herkes için örnek olması adına kimse bu işi birilerinden öğrenmedi azim ve tekrar ile geliştirdik tabi kaynaklardan faydalandık bu yuzden herkese öneri olarak bu işe gönül verdiyseniz öncelikle temelden başlayın ve çok araştırın takıldığınız çözüm getiremediğiniz durumlardan çekinmeden bizden yardım isteyin selametle...

Çiçero

9 Ara 2017
1,566 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoşgeldin değerli kardeşim bu zamanda hiç kimse kolay kolay birbirine bişeyler öğretmiyor gerçi eskidende pek öğretilmezdi ama neyse eskiyi unutalım.Birçok yerde görüyoruz,görüyorum bu işlerin profesörleri adeta napolyon'a dönmüşler para diyorlar başka bişey demiyorlar :) bu yüzden hevesin ve azminden yılma internette gerek ingilizce gerekse bu işin en iyi kaynağı ruslarsa,rusça google'da tarat.Uzun lafın kısası anlatmak istediğim şey her zaman bilgiye aç ol iyi forumlar kardeşim

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İnternetten bulman hayli şaşırttı biz genelde duman ile bulunuyorduk neyse şaka bi yana hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle