Hoşgeldin Misafir

Merhaba

xBLackTurk

2 Kas 2018
100 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamünaleyküm Dostlar Herkze Hayırlı Forumlar; Arkdaşım Olan  MarbeyliWerom'un Bulundugu Turk Hacks'e Katılmak İstedim Uzun Zamandır Sanal'dayım Bu Nick 3 Aylık Kendime Yeni Bir Sayfa Açıtm. Web Hack Üzerinde İlerliyorum Kendi Başıma Sayısız Saldırlar Yaptım Vatan Sever Biriyim Ama TR Sitlerine İndex Atıyorum Ama Hİç Bİr Türlü Zarar Vermiyorum Admin Açıgı Farketsin Dİye. Artık Burdayım Herkeze Tekrardan Hayırlı Forumlar.

DontPanic12

3 Kas 2018
73 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
xBLackTurk' Alıntı:
DontPanic12' Alıntı:
inş Burdada Siten Hacklenmez Dostum @xBlackTurk

birincisi senden yaşca büyügüm senin dostun felan değilim ikincisi o bahsetigin sitede ben sade modluk yapıyordum.

Sanalda Yaşın Bir Önemi Yok Ve Siteyi Hackleyemezsin Felan Diyordnu Unutma Sanalda Bir Çok İsmin Olabilir

xBLackTurk

2 Kas 2018
100 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
DontPanic12' Alıntı:
xBLackTurk' Alıntı:
DontPanic12' Alıntı:
inş Burdada Siten Hacklenmez Dostum @xBlackTurk

birincisi senden yaşca büyügüm senin dostun felan değilim ikincisi o bahsetigin sitede ben sade modluk yapıyordum.

Sanalda Yaşın Bir Önemi Yok Ve Siteyi Hackleyemezsin Felan Diyordnu Unutma Sanalda Bir Çok İsmin Olabilir

canın tartışma istiyorsa güzel kardeşim Skype: xBLackTurk Konu  Fazla Uzamasın anlatyım siteyi kuran spyz hackerdan asesnse adlı hacker komodo diye bir nick takılıyor ve forum kuruyor beni çagırıyor ben gidiyorum 1hafta sonra kendi kurudugu siteye kendisi index atıyor kapiş daha fazla uzatma!