Hoşgeldin Misafir

Merhaba

IceCold

15 Eyl 2023
4 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaslar.

Internetten buldum forumu. Diger forumlarin aksine buranin iyi oldugunu soylendi. Siber guvenlik kucuklugumden beri ilgili oldugum bir alan.

Udemy kurslarindan birsey cikmadi :) Dilleri ogrendigim ozel ders veren arkadas, `abi o isler eskidi sen 10-15 sene geride kalmissin yok artik o isler dedi` uzucu. Hep hayalimdi. Ama hala haberlerde, gazetelerde bankalara kadar saldiran arkadaslarin haberlerini okuyoruz. Malesef eskisi gibi degil, beyaz sapka ve teknoloji alip basini gitti. Hack diye birsey kaldi mi bilmiyorum. Ama ilgimi cekiyo. 1 ay sonra bir kursa katilicam bircok dil ve proje gelistirmek uzerine. Hacking anlaminda da birkac program yazip burda paylasirim. Githubdakilerin hepsi editli ne de olsa. Umarim aciklari yakalayabiliriz.

*Basinizi belaya sokacak hicbirsey yapmayin. Olay keyfiyette ve yetenektedir. Poligon atisi veya av gibi dusunun, insan vurmayin.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba arkadaslar.

Internetten buldum forumu. Diger forumlarin aksine buranin iyi oldugunu soylendi. Siber guvenlik kucuklugumden beri ilgili oldugum bir alan.

Udemy kurslarindan birsey cikmadi :) Dilleri ogrendigim ozel ders veren arkadas, `abi o isler eskidi sen 10-15 sene geride kalmissin yok artik o isler dedi` uzucu. Hep hayalimdi. Ama hala haberlerde, gazetelerde bankalara kadar saldiran arkadaslarin haberlerini okuyoruz. Malesef eskisi gibi degil, beyaz sapka ve teknolojo alip basini gitti. Hack diye birsey kaldi mi bilmiyorum. Ama ilgimi cekiyo. 1 ay sonra bir kursa katilicam bircok dil ve proje gelistirmek uzerine. Hacking anlaminda da birkac program yazip burda paylasirim. Githubdakilerin hepsi editli ne de olsa. Umarim aciklari yakalayabiliriz.

*Basinizi belaya sokacak hicbirsey yapmayin. Olay keyfiyette ve yetenektedir. Poligon atisi veya av gibi dusunun, insan vurmayin.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,060 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
A.selam hoşgeldin eskisi gibi show içerikli büyük hackler olmasada meraklı olduğun işi yaparak gelir elde edebileceğin bir kapı bu dünya