erginklnc93
- 26 Ara 2023
- 8 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Selamın aleyküm çok saygı değer az bilinen arkadaşlar.
Bizim konumuz otomotiv sanayi . Konunun açılimi ;
1. KAPORTA
BU konudan başlama sebebim forum'a uymasada uygun ilerliyebilmek içindir. Sanayinin neşeli köşelerinden buralara selamlarımı ve saygılarımı getirdim ufak çaplı kendimce bir espiri yaptım yanlış anlaşılmasın lütfen öğle biraz sizlerle buradayım formu araştırmak öğrenmek için geldim kendimce öyle bir kaç ufak hünerim var sizlerinde merak edeceği birşeyler olursa yardımcı olmak isterim. Fazla bidi bidi yapmadan kısaca neler yapabildiğimi özetliyim
Airbag ecu reset & data arsiv
Uch rest
İmmo off
Kronik sorun Bilgi arşivi
Hata kodu onarım kısa yolu
Yazılım okuma yazma eeprom,flash ,microchip...
Genel kullanılan cihazlar
Yazılımlar hazır datalar
Yardimci programlar
Arza tespit cihazları
Daha aklıma gelmeyen şeyler
Öyle ufak tefek numaralarim bunlar teşekkür ediyorum hepinize sağlıklı hayat diliyorum
Bizim konumuz otomotiv sanayi . Konunun açılimi ;
1. KAPORTA
BU konudan başlama sebebim forum'a uymasada uygun ilerliyebilmek içindir. Sanayinin neşeli köşelerinden buralara selamlarımı ve saygılarımı getirdim ufak çaplı kendimce bir espiri yaptım yanlış anlaşılmasın lütfen öğle biraz sizlerle buradayım formu araştırmak öğrenmek için geldim kendimce öyle bir kaç ufak hünerim var sizlerinde merak edeceği birşeyler olursa yardımcı olmak isterim. Fazla bidi bidi yapmadan kısaca neler yapabildiğimi özetliyim
Airbag ecu reset & data arsiv
Uch rest
İmmo off
Kronik sorun Bilgi arşivi
Hata kodu onarım kısa yolu
Yazılım okuma yazma eeprom,flash ,microchip...
Genel kullanılan cihazlar
Yazılımlar hazır datalar
Yardimci programlar
Arza tespit cihazları
Daha aklıma gelmeyen şeyler
Öyle ufak tefek numaralarim bunlar teşekkür ediyorum hepinize sağlıklı hayat diliyorum