Hoşgeldin Misafir

Merhaba

privazy

10 Eyl 2024
95 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Uzun zamandır böyle eskisi gibi yardımlaşmanın eksik olmadığı, herkesin birlik olduğu bir forum görsem diyordum. Sonunda böyle bir forum gözüme çarptı.

Ben GodLiKe,
Yaklaşık 26 yıldır bu işlerle uğraştım. Bu süre zarfında türk warez dünyasına çok şey kattığımı düşünüyorum. Son 10 yıldaki boş vermişliğim, kalan 16 yılın isimsiz kahramanlarından birisi.

Kendimi kısaca tanıtmam gerekirse;

1998 Independent Hackers Kurucusu
2000 Nulled.org Kurucusu
2001 Script Mafia - Software Cracking Üyesi
2002 PowerWarez.org Sahipliği
2003 Warezturkey.org Kurucusu
2005 Warezturk.org Kurucusu

Elimden geldiğince katkı yapmaya çalışacağım. Niyetim üstümdeki ölü toprağını bir nebze olsun atmak :)

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Uzun zamandır böyle eskisi gibi yardımlaşmanın eksik olmadığı, herkesin birlik olduğu bir forum görsem diyordum. Sonunda böyle bir forum gözüme çarptı.

Ben GodLiKe,
Yaklaşık 26 yıldır bu işlerle uğraştım. Bu süre zarfında türk warez dünyasına çok şey kattığımı düşünüyorum. Son 10 yıldaki boş vermişliğim, kalan 16 yılın isimsiz kahramanlarından birisi.

2000 Nulled.org Kurucusu

Elimden geldiğince katkı yapmaya çalışacağım. Niyetim üstümdeki ölü toprağını bir nebze olsun atmak :)

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,869 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar hoş geldiniz umarım kalıcı olursun bu kadar bilgi ve birikim ile hem daha fazla gelişme hemde katkı sağlamak adına güzel bir ortamda olacağınızdan emin olabilirsiniz iyi forumlar dilerim :)

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Ben GodLiKe,

2000 Nulled.org Kurucusu

Turkhacks ailesine hoşgeldiniz bu güzel düşünceniz için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim. 😊