huseyin3535
- 1 Şub 2025
- 390 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
selam merhaba turkhacks aılesı ben huseyin 37 yasındayım bır sırkette calısıyorum bılgı ogrenmek ıcın burdayım ınsallah guzel seylere ımza atarız hep beraber
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
selam merhaba turkhacks aılesı ben huseyin 37 yasındayım bır sırkette calısıyorum bılgı ogrenmek ıcın burdayım ınsallah guzel seylere ımza atarız hep beraber
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hoşgeldin
hosbuldum tesekkur ederımHoşgeldin
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü hayırla geldin
hosbuldm hocam tesekkur ederım saolun @DeepMpact abı baya oldu senıde gormeyelıAleykum selam, hos geldin.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
hos geldin
hosbldm tsk ederımVe aleyküm selam hoş geldin umarım kalıcı olursun iyi forumlar dilerim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aleyküm Selam, Hoş Geldin, İyi Forumlar Dilerim.
hosbuldum hocam sagolun tesekkur ederımHoş geldin
Turkhacks ailesine hoşgeldiniz iyi forumlar dilerimselam merhaba turkhacks aılesı ben huseyin 37 yasındayım bır sırkette calısıyorum bılgı ogrenmek ıcın burdayım ınsallah guzel seylere ımza atarız hep beraber
Aleyküm selam başkan, hoş geldin. İnşAllah birbirimize çok güzel şeyler katarız.selam merhaba turkhacks aılesı ben huseyin 37 yasındayım bır sırkette calısıyorum bılgı ogrenmek ıcın burdayım ınsallah guzel seylere ımza atarız hep beraber
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba hoş geldin
Aleyküm selam başkan, hoş geldin. İnşAllah birbirimize çok güzel şeyler katarız.
hosbuldum tesekkur ınsallah guzel seyler yapacm yenı yenı alısııyorum bakalım anlamaya calısıyorum buralarıTurkhacks ailesine hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim![]()
Forumu detaylı ve güzel şekilde incelerseniz en yararlı ve detaylı bilgilere sahip olursunuzhosbuldum tesekkur ınsallah guzel seyler yapacm yenı yenı alısııyorum bakalım anlamaya calısıyorum buraları
Aktiflik
Seviye
Deneyim
tesekkur ederım bu ıslerı cok yapancı degılım aslında benımde gecmısım var eskılerden tanıdıgım cok benımde burda bakalım hayrlısıForumu detaylı ve güzel şekilde incelerseniz en yararlı ve detaylı bilgilere sahip olursunuz
"Forumdan çıkmak istemezsiniz" iyi çalışmalar dilerim.