Hoşgeldin Misafir

Merhabalar, ben ReBot

ReBot

3 Haz 2025
37 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MErhabalar,

Uzun süredir web tasarım ve kodlama ile uğraşıyorum asıl mesleğim olmamakla birlikte ek kazanç elde edebiliyorum. Hem ALAYLI hem MEKTEPLİ'yim.

Açık kaynak kodlu yazılımlar ile ilgileniyorum özellikle satış hakkı verilen yazılımlarla. Hepiniz bilirsiniz seri üretim mantığıyla bir panel 10 temaya giydirilip satışı olur alınan hatalar da genelde aynı olur çözümleri de bu yönde mesela, genel itibari ile ben bunları aradan cımbızlayıp güncelleyim elimde tutarım.
Piyasa da olan yazılımları inceler kaynak kodlarına bakar içerisinden neler bana bilgi katar ya da x fonksiyonunu nasıl yapmış ona bakıp öğrenmeye çalışırıım. Sıfırdan bir yazılıma başlayıp kodlamak bana işkence gibi geldiğinden projeme ya da istenilen siteye en uygun yazılım hangisi ise onu alır müşteri isteğine göre günceller gerekirse ekstralar ekler devam ederim.

Onun haricinde kriptografi ye meraklıyım biraz çok fazla bilgim olmasa da birşeyleri bulmak hoşuma gidiyor.

Zamanında (çok öncesinde lisanslama sistemlerini bypass eder ya da lisans oluşturucu yapıp paylaşırdım ama çok yıllar öncesinde bıraktım :)

Genel itibari ile yazılım hataları var ise bir yazılımda vakit buldukça onları revize ediyorum, edebildiğim kadar.

Bu konuda benden bu kadar ;) sağlıcakla kalın.

İyi forumlar.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MErhabalar,

Uzun süredir web tasarım ve kodlama ile uğraşıyorum asıl mesleğim olmamakla birlikte ek kazanç elde edebiliyorum. Hem ALAYLI hem MEKTEPLİ'yim.

Açık kaynak kodlu yazılımlar ile ilgileniyorum özellikle satış hakkı verilen yazılımlarla. Hepiniz bilirsiniz seri üretim mantığıyla bir panel 10 temaya giydirilip satışı olur alınan hatalar da genelde aynı olur çözümleri de bu yönde mesela, genel itibari ile ben bunları aradan cımbızlayıp güncelleyim elimde tutarım.
Piyasa da olan yazılımları inceler kaynak kodlarına bakar içerisinden neler bana bilgi katar ya da x fonksiyonunu nasıl yapmış ona bakıp öğrenmeye çalışırıım. Sıfırdan bir yazılıma başlayıp kodlamak bana işkence gibi geldiğinden projeme ya da istenilen siteye en uygun yazılım hangisi ise onu alır müşteri isteğine göre günceller gerekirse ekstralar ekler devam ederim.

Onun haricinde kriptografi ye meraklıyım biraz çok fazla bilgim olmasa da birşeyleri bulmak hoşuma gidiyor.

Zamanında (çok öncesinde lisanslama sistemlerini bypass eder ya da lisans oluşturucu yapıp paylaşırdım ama çok yıllar öncesinde bıraktım :)

Genel itibari ile yazılım hataları var ise bir yazılımda vakit buldukça onları revize ediyorum, edebildiğim kadar.

Bu konuda benden bu kadar ;) sağlıcakla kalın.

İyi forumlar.

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

ReBot

3 Haz 2025
37 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

ReBot

3 Haz 2025
37 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba hoşgeldin kalıcı olmanı dilerim
Merhaba hoşgeldin
Merhaba hoşgeldin kalıcı olmanız dileğiyle
Merhaba hoş geldin umarım kalıcı olursun eh bu kadar detaylı açıklamadan sonra da her halde burada kalırsın :) iyi forumlar dilerim
Merhaba, hoşgeldiniz kalıcı olmanız dileğiyle iyi forumlar
Flood yapmamak adına; hepinize teşekkür ediyorum. BAN yiyecek davranışlarda bulunmamaya özen gösteriyorum. Kurallara da uyduğumu düşünüyorum. Rütbe olayını da geçersek daha da iyi olacaktır durum, en azından chat'i kullanırım :)