Hoşgeldin Misafir

Script İstek Merhabalar BU Tema veya Script ile Her Kelimede Sıralamaya Çıkıyolar ? Yardımcı olurmusunuz

secobaba12

25 Mar 2025
7 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle arkadaşlar Merhabalar, 1 2 kişi Ankara, İstanbul ve Türkiye geneli alan adı alarak, aldıkları alan adları ve kullandıkları yazılım sayesinde her yerde ilk 10'dalar. Bu yazılım, tema veya script her neyse bunun önüne geçebilecek veya bunun ne olduğunu bulabilecek var mı? ben size doğrudan link bırakıyorum. Lütfen bi bakıp analiz eder misiniz? Wordpress değil ama ne?

Örnek 1
Örnek 2
Örnek 3

Bu yazılım nasıl bir yazılım ki sadece içeriklerle sıralamaya çıkıyor.

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,230 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Öncelikle arkadaşlar Merhabalar, 1 2 kişi Ankara, İstanbul ve Türkiye geneli alan adı alarak, aldıkları alan adları ve kullandıkları yazılım sayesinde her yerde ilk 10'dalar. Bu yazılım, tema veya script her neyse bunun önüne geçebilecek veya bunun ne olduğunu bulabilecek var mı? ben size doğrudan link bırakıyorum. Lütfen bi bakıp analiz eder misiniz? Wordpress değil ama ne?

Örnek 1
Örnek 2
Örnek 3

Bu yazılım nasıl bir yazılım ki sadece içeriklerle sıralamaya çıkıyor.

Merhaba değerli üyemiz,

Script istek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, istek talebiniz alınmıştır. İstemiş olduğunuz scriptin üyelerimiz yada warez ekibinde mevcut olması halinde yeni bir konu halinde paylaşılarak tarafınıza bilgi iletilecektir. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

n0va

26 Haz 2020
1,802 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
100 küsür aynı sektörde farklı şehirlerde siteleri olduğu için olabilir. hepsini birbirlerinden linklemişler gizli linkleme ile.

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,762 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İlgili sitenin yazılımı abartılacak bir yapıya sahip değil, kaldı ki bahsetmiş olduğunuz durum tema ile alakalı da değil kaynak kodlarını incelediğinizde " Ankara Hatay Bölgesinde seo girişimi yapılmıştır. Güvenlik önlemi alınmıştır " İbaresi yer almakla beraber backlink çalışması yapılmış olduğu görülmektedir.

Konunun özeti " Seo ve Backlink " çalışmaları sayesinde belirttiğiniz sıralamalarda görüntülenmekte olup ilgili temanın bu tarz bir özelliği bulunmamaktadır.