Hoşgeldin Misafir

merhabalar, değerli forum arkadaşlarım

dijitayplus

29 Ağu 2024
161 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar değerli forum arkadaşlarım, çok uzun süredir bu forumda sürekli geziyorum ve gerçekten bilgi ile dolu kavga gürültü olmadan dostlukların oldugu biryer oldugunu görüyorum, forumda tüm bilgimi arkadaşlarım sizlerle paylaşmaya hazırım :) herkese canı gönüülden selamlarımı iletiyorum :) Selamin Aleyküm arkadaşlar...

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar değerli forum arkadaşlarım, çok uzun süredir bu forumda sürekli geziyorum ve gerçekten bilgi ile dolu kavga gürültü olmadan dostlukların oldugu biryer oldugunu görüyorum, forumda tüm bilgimi arkadaşlarım sizlerle paylaşmaya hazırım :) herkese canı gönüülden selamlarımı iletiyorum :) Selamin Aleyküm arkadaşlar...

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

Ebu Ubeyde

Ebu Ubeyde

Özgür Filistin 🇵🇸 Free Palestine
Dünyalı
13 Ocak 2024
2,873 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba hoş geldin umarım kalıcı olursun burası çok farklıdır zaten gelen kardeşlerimizin bir çoğu senin gibi söylüyor böyle bir izlenim bırakabiliyorsak ne mutlu bize iyi forumlar dilerim :)

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Aleyküm selam efendim bu güzel düşünceniz için teşekkür ederim Turkhacks ailesi adına aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim 😊