Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi MerhabaLar Eticaret Script Kurulum Yardımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar Bu Eticaretyazılımı PayLaşımdaki Yazılımı İndirdim Lakin Herseyi Yapmama Ragmen Beyaz Sayfa Hatası Alıyorum Yardımcı Olabilirseniz Cok Sevinirim. Şimdiden Tesekkür Ederim.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, e-ticaret script kurulumu için öncelikle sistem gereksinimlerini kontrol edin. Dosyaları sunucuya yükledikten sonra veritabanını oluşturup yapılandırma dosyasını düzenleyin. Kurulum sihirbazını takip ederek adımları tamamlayın. Gerekirse kurulum dokümanını incelemeniz faydalı olur.

ortambu

13 Ara 2018
29 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba, e-ticaret script kurulumu için öncelikle sistem gereksinimlerini kontrol edin. Dosyaları sunucuya yükledikten sonra veritabanını oluşturup yapılandırma dosyasını düzenleyin. Kurulum sihirbazını takip ederek adımları tamamlayın. Gerekirse kurulum dokümanını incelemeniz faydalı olur.
Php sürümünü değiştir dene
Bunları Yaptım lakim Malesef Cozum Bulamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...