barboyduxali
- 28 Ağu 2023
- 612 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhabalar bütün şartları yerine getirdim 40 gün süre dolu geçiyor mesaj tepkime konu vs hepsini tamamladım ama hala kıdemli üye olamadık kontrol saglarmısınız rica etsem.
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhabalar bütün şartları yerine getirdim 40 gün süre dolu geçiyor mesaj tepkime konu vs hepsini tamamladım ama hala kıdemli üye olamadık kontrol saglarmısınız rica etsem.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merakını gideriyim warez kısmında hoşuma giden 2 tane scriptler var onları alıcagım ve vip kısmı için elimde bi kaç sc var onları paylaşıcagımBişey soracam sırft meraktan neden bukadar kdemli üye olamak için ısrar ediyorsun merak ettim![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
öyle şeymi olur çogu konuyu kendim düzeltip açtım çogunda hata vardıKaliteli konu paylaşımı istenirken sen çöp linklere sahip ne olduğu bilinmeyen konular açmışsın bundan olabilir tahminen
öyle şey olur açtığın konulara bir dön bak istersen konu açmak için konu açıyorsun hiçbirinde ne yandex var ne birşey , atılan scriptler zaten milattan önce onu hesaba katmıyorum bileöyle şeymi olur çogu konuyu kendim düzeltip açtım çogunda hata vardı
Aktiflik
Seviye
Deneyim
yani şimdi burda sorun açtıgım konularmı ? elimde vip konular var vipede konu açıcagım yakında sorun bumu yani anlamadım eger sorun buysa formdaki kıdemli üyelerin yarısı çöpöyle şey olur açtığın konulara bir dön bak istersen konu açmak için konu açıyorsun hiçbirinde ne yandex var ne birşey , atılan scriptler zaten milattan önce onu hesaba katmıyorum bile
kusura bakma ama kardeşim once sen dön kendine bak paylaşım yaptıgın tüm yazılımlar cöp ve gelipte burda diyer insanların hakkına laf yapma o kadar yırtınıp duruyorsun kdemli diye millet işi gucu bıraktı senle ugraşuyor sen bu gidişte ne kdemli olursun nede bişey ...hadi onları gectim vipte yazılım paylaşım yapacam diyorsun şu viplik yazılımların isimlerini verde bakalım o kadar degerli yazılımlarmı ... haaa yok ben bildigimi okurum diyorsan adminler sana net bir cevap veriryani şimdi burda sorun açtıgım konularmı ? elimde vip konular var vipede konu açıcagım yakında sorun bumu yani anlamadım eger sorun buysa formdaki kıdemli üyelerin yarısı çöp![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
hacım konuyu neden uzatıyorsunuz anlamadım adminlerden birisi özelden yazarsa iyi olur.kusura bakma ama kardeşim once sen dön kendine bak paylaşım yaptıgın tüm yazılımlar cöp ve gelipte burda diyer insanların hakkına laf yapma o kadar yırtınıp duruyorsun kdemli diye millet işi gucu bıraktı senle ugraşuyor sen bu gidişte ne kdemli olursun nede bişey ...hadi onları gectim vipte yazılım paylaşım yapacam diyorsun şu viplik yazılımların isimlerini verde bakalım o kadar degerli yazılımlarmı ... haaa yok ben bildigimi okurum diyorsan adminler sana net bir cevap verir![]()
Eğer tek amacınız vip kısma birşeyler göndermek ise normal şekilde paylaşabilirsiniz paylaştığınız yazılımlar zaten eğer önemli gerçekten vip kategorisinde yer almayı hak ediyorsa biz zaten konunuzu extra kısmına taşırız.yani şimdi burda sorun açtıgım konularmı ? elimde vip konular var vipede konu açıcagım yakında sorun bumu yani anlamadım eger sorun buysa formdaki kıdemli üyelerin yarısı çöp![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
bu nasıl form anlayışı okadar konu açtım elimdekileri paylaştım çogunu kendim düzenledım paylaştım formda çalışmayan 1 ton konu var onları bile düzenledım paylaştım şuan hatasız çalışıyor neyse uzatmaya gerek yokEğer tek amacınız vip kısma birşeyler göndermek ise normal şekilde paylaşabilirsiniz paylaştığınız yazılımlar zaten eğer önemli gerçekten vip kategorisinde yer almayı hak ediyorsa biz zaten konunuzu extra kısmına taşırız.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
vipteki konuların birçoğu çalışmıyor scriptlerEğer tek amacınız vip kısma birşeyler göndermek ise normal şekilde paylaşabilirsiniz paylaştığınız yazılımlar zaten eğer önemli gerçekten vip kategorisinde yer almayı hak ediyorsa biz zaten konunuzu extra kısmına taşırız.
Neye dayanarak söylüyorsunuz o söylediğinizi?vipteki konuların birçoğu çalışmıyor scriptler
baska bir formun aveli ondan baskaları vipteki yazılımlara bile takip kodu koyuyor bu gelmiş burda calışmıyor diyo sanki vip olmuşta indirmiş kumuş ha daha onceden burdan kovulan avellerdem biriyse adam toplamaya gelmiştir geneNeye dayanarak söylüyorsunuz o söylediğinizi?
her türden türeme var ya görende gerçek zannedecek daha vip kategorileri public bile değil konuları bile göremiyor gelmiş çalışmıyor diyorbaska bir formun aveli ondan baskaları vipteki yazılımlara bile takip kodu koyuyor bu gelmiş burda calışmıyor diyo sanki vip olmuşta indirmiş kumuş ha daha onceden burdan kovulan avellerdem biriyse adam toplamaya gelmiştir gene![]()
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Yok hocam diğer forumlardan falan gelmedim birçoğu çalışmıyor vip alan arkadaş söyledi ismini vermiyeyim benden önce aldı vipi ama birçoğu çalışmıyor hataları var yani sizin gibi türeme değilim hakkınızla yapın birşeyleriher türden türeme var ya görende gerçek zannedecek daha vip kategorileri public bile değil konuları bile göremiyor gelmiş çalışmıyor diyor