LordSUCCESS
- 24 Şub 2024
- 5 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba Turk Hack Ailesi, Ben LordSUCCESS, Yeni geldim turkhackteam üyesiyim, 5 ay önce siber güvenliğe başladım, burada saldırı timi vs var mı, iyi forumlar
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Merhaba Turk Hack Ailesi, Ben LordSUCCESS, Yeni geldim turkhackteam üyesiyim, 5 ay önce siber güvenliğe başladım, burada saldırı timi vs var mı, iyi forumlar
as hg kardeşim ben akp gençlilk kolları başkanı Muncuk Han saldırı timleri için bana ya da maru ya özelden yazMerhaba Turk Hack Ailesi, Ben LordSUCCESS, Yeni geldim turkhackteam üyesiyim, 5 ay önce siber güvenliğe başladım, burada saldırı timi vs var mı, iyi forumlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hocam dm nasıl açıcam, tht'de açması kolaydı burada nasıl açılıyor?as hg kardeşim ben akp gençlilk kolları başkanı Muncuk Han saldırı timleri için bana ya da maru ya özelden yaz
Hocam dm nasıl açıcam, tht'de açması kolaydı burada nasıl açılıyor?
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Hocam yardım merkezi vs varmı?
dm açmayı bilmiyorsun ama hackforumunda takılıyorsun kardeşim mantıklı düşün tht de ths de xenforo altyapısını kullanıyırHocam dm nasıl açıcam, tht'de açması kolaydı burada nasıl açılıyor?
Hoşgeldin umarım kalıcı olursun iyi forumlarMerhaba Turk Hack Ailesi, Ben LordSUCCESS, Yeni geldim turkhackteam üyesiyim, 5 ay önce siber güvenliğe başladım, burada saldırı timi vs var mı, iyi forumlar