Hoşgeldin Misafir

Merhabalar

KeremF

Ankara
20 Şub 2025
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İyi akşamlar, ismim Kerem. Aranıza aradığım bir konu sayesinde katıldım. Fırsat buldukça gezip forumu incelemek isterim. Son bir şey, henüz kuralları ve kullanım esaslarını okuma fırsatım olmadığı için soruyorum. Forum içerisinde rütbe sistemi olduğunu görüyorum, hiyerarşi kuralları ile Ahmet Binbaşım şeklinde mi hitap ediyoruz yoksa kullanıcı adıyla hitap etmemiz yeterli mi?

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
İyi akşamlar, ismim Kerem. Aranıza aradığım bir konu sayesinde katıldım. Fırsat buldukça gezip forumu incelemek isterim. Son bir şey, henüz kuralları ve kullanım esaslarını okuma fırsatım olmadığı için soruyorum. Forum içerisinde rütbe sistemi olduğunu görüyorum, hiyerarşi kuralları ile Ahmet Binbaşım şeklinde mi hitap ediyoruz yoksa kullanıcı adıyla hitap etmemiz yeterli mi?

Merhaba,

Turkhacks.com forumlarına hoş geldiniz. Forumda güzel vakit geçirmeniz temenni eder, aşağıda bulunan konuları incelemenizi tavsiye ederiz.

Misyon;

Forum Kuralları;

Nasıl Rütbe Alırım?

İyi forumlar.

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,197 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
hoş geldin kardeşim iyi forumlar dilerim. Saygı sevgi çerçevesinde ne söylemek istersen burada söyleyebilirsin. Burada Abi kardeş olarak ilerliyoruz
Aynen öyle aramızda komutanlık vb yoktur saygı çerçevesinde kardeşlik hukukuna bağlı bi hiyerarşi vardır

Hoş geldin

muhammedycl

muhammedycl

"Kelimeler kadar sessizim."
Medellín
18 Kas 2021
980 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Turkhacks ailesine hoşgeldiniz iyi forumlar dilerim kullanıcı ile hitap etmen yeterli olur diye düşünüyorum sayın yetkililerim daha detaylı açıklama yapacaktır.

KeremF

Ankara
20 Şub 2025
9 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoşbuldum, çok teşekkür ederim. Rütbe konusunda geçmişte (2008-2009 lu yıllar) benzer bir platformda çok sert ve bunaltıcı kurallar vardı o nedenle sorma gereği duydum. Zamanla tanışırız umarım.

ZahirCoder

ZahirCoder

Moderator
Moderator
25 Ağu 2017
5,197 Mesaj
TIM Görevleri
1

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoşbuldum, çok teşekkür ederim. Rütbe konusunda geçmişte (2008-2009 lu yıllar) benzer bir platformda çok sert ve bunaltıcı kurallar vardı o nedenle sorma gereği duydum. Zamanla tanışırız umarım.
Burada forum kurallarına uyman yeterli kasıntı değil kimse rütbe ile ego yapan olursa forum ömrü kısa olur :) Uğra mutlaka seveceksin

darkxxf

"Psychic"
18 Ara 2024
912 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Hoşgeldin dostum iyi forumlar dilerim