|
Hala dönüş olmadı hocamBirazdan gönderecem size hesaplari
Hala dönüş olmadı hocam
herangibi bir para atmayınız ya da kendi cihazlarınızdan girmeyin hesplara çok şüpeli bir hareket buBeklemedeyim üstad. Dönüş yapmadınız ama
ücretsiz olduğunu iddea ediyor bu çok şüpeli bir durumNeden üstad
Muncuk dostum aklından neler geçiyor söyle de bilelimücretsiz olduğunu iddea ediyor bu çok şüpeli bir durum
kafamı karıştırma şimdi devlet sitesi hackliyomMuncuk dostum aklından neler geçiyor söyle de bilelim![]()
Aman aman abi lütfen aileme zarar vermekafamı karıştırma şimdi devlet sitesi hackliyom
Daha önce konu açmıştım meta yolu diye yolu buldum meta bölümü açık fakat beklemeye katil diyor kısaca meta bölümü acikssa 1.2 haftaya abone ol açılır elimde 3 hesap vardı birine aldım Instagram :heyaz06 kullanıcı adına diğer ikisi daha açılmadı bende isteyene verecem işleri görülsün açılınca abone olurlar diyeBi problemmi var![]()
Bu forumda bedavaya script dagatiliyor hesap verincemi şüpheli reis @heyaz06 bı hesaba tık aldım şuan kullaniyomücretsiz olduğunu iddea ediyor bu çok şüpeli bir durum
Heyaz06 instadan yaz reis buna aldım diğer 2 Şi daha açılmadı açılınca alırsın abonelik kendineBeklemedeyim üstad. Dönüş yapmadınız ama
Merhaba bana verir misin 1 adet ? Pm gönderdim teşekkürler.
Bitanede sana verim hesap reis lazım olurBi problemmi var![]()
Yazdım üstad cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürlerHeyaz06 instadan yaz reis buna aldım diğer 2 Şi daha açılmadı açılınca alırsın abonelik kendine
hala bize göndermedin?Bitanede sana verim hesap reis lazım olur