Hoşgeldin Misafir

Meta Yeni Dünya Düzeni

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba,
bildiğiniz üzere Gmail açarken telefon istiyordu ve kayıt işlemleri zorlaşmıştı.
MetaAI ile facebook ve instagram'da çok hesap kapatılmaya ve kilitlenmeye başladı. Kimlik ve selfie isteniyor ve açılan tüm hesaplar onaya düşüyor.. Bunu aşabilen veya çözüm önerisi olan var mı?

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kullanılan ip ye dikkat et
Yok hocam ip olayı biraz eskide kaldı. Yani şu an çok devasa veriler toplanıyor. Fingerprint teknolojisi filan girdi hayatımıza ancak Microsoft ile gizli bir anlaşmamı yapıldı anlamadım. Yani tahminimce çerezler, yer imleri, seri numarası, marka ve model gibi bir çok veriyi çekiyorlar. Kişileri gerçek hesaplara mecbur bırakıp muhtemelen istatistik, pazar araştırması gibi çeşitli verileri toplayıp satacaklar gibi görünüyorlar. Bunu zaten yapıyorlardı ancak bir çok veri yanıltıcıydı. Son iki haftadır usb boot tertemiz işletim sisteminde dahi kilitleniyor

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Yok hocam ip olayı biraz eskide kaldı. Yani şu an çok devasa veriler toplanıyor. Fingerprint teknolojisi filan girdi hayatımıza ancak Microsoft ile gizli bir anlaşmamı yapıldı anlamadım. Yani tahminimce çerezler, yer imleri, seri numarası, marka ve model gibi bir çok veriyi çekiyorlar. Kişileri gerçek hesaplara mecbur bırakıp muhtemelen istatistik, pazar araştırması gibi çeşitli verileri toplayıp satacaklar gibi görünüyorlar. Bunu zaten yapıyorlardı ancak bir çok veri yanıltıcıydı. Son iki haftadır usb boot tertemiz işletim sisteminde dahi kilitleniyor
Fingerprint'i mullvad browser ile atlayabilirsin.

voyvoda

17 Ara 2022
1,484 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Maalesef Mullvad'da işe yaramadı. Fingerprint teknolojilerini deniyorum. Hesabı açınca 4-5 saniye açık kalıyor; fakat arkada bir tarama işlemi yapıp selfie'ye sokuyor