Hoşgeldin Misafir

Metin2 Server Tanıtım Html Templates +4 2025

darkxxf

"Psychic"
18 Ara 2024
912 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Dostlar Html Templates +4 Metin2 Tanıtım Sayfları Düzenleyip Kendi Serverınza uyumlu hale getirebilirsiniz. işime yarar diyen güle güle kullansın.
NOT: Bu işleri bilen bir insan değilim fakat html olarak tasarımlarıyla hazır template olarak çekebildiğimi fark ettim. bundan dolayı çekilebilir olanları çekip forum'a çalıntı içerik atmaktansa farklı şeyler deneyip bu tarz içerikler atıyorum. iyi günler dostlarım.

bq5bsio.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Graves

Graves

Karanlık Özgürlüktür
Moderator
9 Eki 2024
10,450 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba Dostlar Html Templates +4 Metin2 Tanıtım Sayfları Düzenleyip Kendi Serverınza uyumlu hale getirebilirsiniz. işime yarar diyen güle güle kullansın.
NOT: BU İŞLERİ BİLEN BİR İNSAN DEĞİLİM FAKAT HTML OLARAK TASARIMLARIYLA HAZIR TEMPLATE OLARAK ÇEKEBİLDİĞİMİ FARK ETTİM BUNDAN DOLAYI ÇEKİLEBİLİR OLANLARI ÇEKİP FORUM'A ÇALINTI İÇERİK ATMAKTANSA FARKLI ŞEYLER DENEYİP BU TARZ İÇERİKLER ATIYORUM. İyi Günler Dostlarım.

bq5bsio.png

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

VT

Teşekkürler eline sağlık.

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Server tanıtımı için sade ve etkili HTML şablonlar kullanın. Özelleştirilebilir ve modern tasarımlı, kullanıcı dostu şablonlar tercih edin. Ayrıca, SEO uyumlu içerik ve görseller ile fark yaratabilirsiniz.