Hoşgeldin Misafir

Mezarlıktaki Gizemli Kız Mahalleyi Ayağa Kaldırdı

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,022 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Mezarlıkta 4 Gece Üst Üste Ağlayan Genç Kız Mahalleyi Ayağa Kaldırdı​

Çorum'da mezarlıkta 4 gün üst üste ağlayan genç kız mahallelinin merak konusu oldu. Genç kızın ağladığı mezara "Derdin ne? Yardımcı olalım." yazılı not bırakıldı.​

[video=dailymotion]

-Çorum'da bir genç kızın 4 gecedir mezarlığa gelerek bir mezarın başında ağladığı, görevlilerin kendisini fark etmesi üzerine uzaklaştığı iddia edildi. Polis, genç kızın bulunması için çalışma başlattı.​

GÖREVLİLER SESLENİNCE BÖLGEDEN UZAKLAŞTI​

Olay, kent merkezinde bulunan Ulu Mezarlık'ta meydana geldi. Görevliler, 4 gecedir bir genç kızın mezarlığa gelip bir mezarın başında ağladığını fark etti. Genç kız, görevliler kendisine seslenince bölgeden uzaklaştı. Bunun üzerine durum polise bildirildi.​

mezarlikta-4-gece-ust-uste-aglayan-genc-kiz-10808370_6687_m.jpg

GÖREVLİLER NOT BIRAKTI​

Mezarlıktaki görevliler, ayrıca kızın görüldüğü mezarın üzerine, 'Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak' yazılı bir not bıraktı. Dün gece polisin mezarlık çevresinde yaptığı çalışmada bir sonuç alınamadı.​

mezarlikta-4-gece-ust-uste-aglayan-genc-kiz-10808370_9359_m.jpg

evet beyler @surhan @çiçero @organikpiskos @theyamak @warezci alın size gizemli olay çözün bakim​

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,698 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
şimdi akılda sorular oluştu bu hanfendi neden siyahlara bürünmüş mezar kimin neden geceleri geliyor aydınlatmak için mezarın sahibini bulmamız gerek ama bu iş büyü vs işlerin alt yapısı da olabilir bu konuyu yorumlaması için @türkcoder i sahneye bekliyoruz :D

4 GÜNDÜR FARKLI MEZARLARDA AĞLIYOR

Görgü tanıklarının iddiasına göre, 4 gündür mezarlığa gelen gizemli kız farklı mezarların başında ağlıyor. İnsanları görünce karanlıkta kaybolan kız bir süre sonra tekrar ortaya çıkıyor.

yazmışlar bu konu hakkında en doğru yorumu bende bekliyorum kafam karıştı

Warezci

1 Eki 2017
841 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@organikpiskos @Nasyonel abi olay karışık gözüküyor ama bana göre bi kaç ihtimal var
1: Kızın bilmediğim annesi ya da babası vardır ki bu mezarlardan biride onundur
2: Kız sevdiği/sevmediği birini öldürüp gömmüştür nereye gömdüğünü hatırlamıyordur ve pişmandır
3: 2.ihtimali bi başkası yapmıştır o da sahit olmuştur
4: Kızın sevdiği biridir Ailesinin görmesini istemediği için saklanarak gidiyordur
5: Özel bişidir.

NasyoneL

NasyoneL

Karanlık Özgürlüktür
25 Ağu 2017
25,022 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Warezci' Alıntı:
@organikpiskos @Nasyonel abi olay karışık gözüküyor ama bana göre bi kaç ihtimal var
1: Kızın bilmediğim annesi ya da babası vardır ki bu mezarlardan biride onundur
2: Kız sevdiği/sevmediği birini öldürüp gömmüştür nereye gömdüğünü hatırlamıyordur ve pişmandır
3: 2.ihtimali bi başkası yapmıştır o da sahit olmuştur
4: Kızın sevdiği biridir Ailesinin görmesini istemediği için saklanarak gidiyordur
5: Özel bişidir.

Bi gelişme oldumu bu konuda takip etmedim :D