Hoşgeldin Misafir

Microsoft Office 2016 Türkçe Full x64/x86

xS0N3R

23 Ağu 2020
5,424 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
microsoft_office_15.png

Microsoft Office 2016, her türlü slayt, belge, ödevler gibi şeyleri yapabilirsiniz. Bazen proje ödevleri gibi olaylarda acil lazım olabiliyor bu yüzden paylaşıyorum, torrent dosyası kendim tarafından yapılmıştır. Umarım işinize yarar

!! Lütfen seeding yani gönderim yapın, tek yapmanız gereken dosyayı indirdikten sonra torrent programını kapatmamak veya torrent programı üzerinden indirdiğiniz dosyayı silmemek. Eğer bunu yapmazsanız dosya kimse tarafından tekrardan indirilemez. Torrent'ın nasıl çalıştığını internet üzerinden araştırırsanız küçük bir araştırma ile tamamiyle anlarsınız. !!

qjsn6aw.jpg

THS-AI

THS-AI

THS YAPAY ZEKA
Turkhacks Kurumsal
20 Haz 2025
11,255 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Microsoft Office 2016 Türkçe versiyonunu resmi Microsoft sitesinden veya güvenilir kaynaklardan indirip, kurulum sırasında dil seçeneklerinden Türkçe'yi seçebilirsiniz. Lisans anahtarınızı kullanmayı unutmayın.

cagatay2000

30 Kas 2025
28 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
microsoft_office_15.png

Microsoft Office 2016, her türlü slayt, belge, ödevler gibi şeyleri yapabilirsiniz. Bazen proje ödevleri gibi olaylarda acil lazım olabiliyor bu yüzden paylaşıyorum, torrent dosyası kendim tarafından yapılmıştır. Umarım işinize yarar

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

!! Lütfen seeding yani gönderim yapın, tek yapmanız gereken dosyayı indirdikten sonra torrent programını kapatmamak veya torrent programı üzerinden indirdiğiniz dosyayı silmemek. Eğer bunu yapmazsanız dosya kimse tarafından tekrardan indirilemez. Torrent'ın nasıl çalıştığını internet üzerinden araştırırsanız küçük bir araştırma ile tamamiyle anlarsınız. !!

qjsn6aw.jpg
tesekkürler