@mirat kardeşim sana itirafta bulunacağım ben o bahsettiğin şahısım deepe yavardım deepten eğitim aldım ve sıfr özür dilemek için geri döndüm hatalıyım keşke o anları yapmayaydım çocukluğuma geldi hepsi turkcoder ve deep zaten beni biliyordu senden özür diliyorum aramızdakı husumet nolur bitsin engel kalksın ben özür dileyeyim sen dileme lakin hatalı zamanımdı temayı inceleme fırsatı verdi turkcoder tamamen farklı yapı vardı hatamı anladım nolur affet pmben artık kimseyle münakaşaya bile girmiyorumki deepe yemin ettim deepi orda tanıdım ben
Aslında deepi ben kamer üyesini banlarken tanıdım turkcoderide sürekli bana garip garip ismi ile tanıdımve gerçekte kötü bir sorunum yok husumeti çözelim
TÜM FORUMA SÖYLÜYORUM BUNDAN BÖYLE MİRATA GELEN TEK KELİME BANA GELMiŞ DEMEKTİR.
Aslında deepi ben kamer üyesini banlarken tanıdım turkcoderide sürekli bana garip garip ismi ile tanıdımve gerçekte kötü bir sorunum yok husumeti çözelim
TÜM FORUMA SÖYLÜYORUM BUNDAN BÖYLE MİRATA GELEN TEK KELİME BANA GELMiŞ DEMEKTİR.