Hoşgeldin Misafir

Mobil Uyumlu Admin Panelli Blog Scripti

kralmetin0606

13 Tem 2019
908 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kurulumu

1. Öncelikle bir veritabanı oluşturunuz.

2. SQL klasöründeki blog.sql dosyasını açarak http://localhost kısmını aratınız. Bu kısmı scripti kuracağınız website adresinizle değiştiriniz. Eğer locale kuracaksanız aynı şekilde bırakabilirsiniz.

3. Daha sonra blog.sql dosyasını Phpmyadmin üzerinden databasenize aktarınız.

4. Site Dosyaları > fonksiyon > ayar.php ve bunun haricinde Site Dosyaları > panel > fonksiyon > ayar.php dosyalarını açınız ve içerisinde aşağıdaki bulunan kod içerisindeki database bilgilerinizi düzenleyiniz.

$db = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=database adı","kullanıcı adı","şifre");

5. Site Dosyaları klasöründekileri sunucunuza atabilirsiniz.

6. Webicrea scriptiniz kurulmuş ve kullanıma hazırdır. Aşağıdaki admin paneli bilgilerini kullanarak giriş yapabilir ve şifrenizi değiştirebilirsiniz.

Admin Paneli: www.site-ismi.com/panel şeklindedir.

Kullanıcı Adı: [email protected]

Şifre: deneme

WXDWd8.jpg
-

Moderatör tarafında düzenlendi:

Slayer49

1 Kas 2017
1,073 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kralmetin0606' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:
linki gizlemeyi unutmuşsun dostum :)

önemli değil ustam. Amaç insanlar faydalansın ;)

forumu sömüren çok bu zaten engel amaçlı kullanılıyor :D bu türlü kimseye saygı duymazlar bir yorum bile atmazlar zaten burada ki üyelerin yarısı forumu sömürüp gidenler :D emeğe önem vermeyene adamda yararlanmasın :D sen uğraş o gelsin konsun :D bir kere bile sana teşekkür etmesin olmaz buna sen izin versen ben vermem emeğin var konularda teşekkür etsinler ölmez keratalar :D

kralmetin0606

13 Tem 2019
908 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Slayer49' Alıntı:
kralmetin0606' Alıntı:
Slayer49' Alıntı:
linki gizlemeyi unutmuşsun dostum :)

önemli değil ustam. Amaç insanlar faydalansın ;)

forumu sömüren çok bu zaten engel amaçlı kullanılıyor :D bu türlü kimseye saygı duymazlar bir yorum bile atmazlar zaten burada ki üyelerin yarısı forumu sömürüp gidenler :D emeğe önem vermeyene  adamda yararlanmasın :D sen uğraş o gelsin konsun :D bir kere bile sana teşekkür etmesin olmaz buna sen izin versen ben vermem emeğin var konularda teşekkür etsinler ölmez keratalar :D

söylediklerinde haklısın, sayğı duyuyorum.

chalilozdemir

3 Eki 2019
160 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
kralmetin0606' Alıntı:
Kurulumu-

1. Öncelikle bir veritabanı oluşturunuz.-

2. SQL klasöründeki blog.sql dosyasını açarak http://localhost kısmını aratınız. Bu kısmı scripti kuracağınız website adresinizle değiştiriniz. Eğer locale kuracaksanız aynı şekilde bırakabilirsiniz.-

3. Daha sonra blog.sql dosyasını Phpmyadmin üzerinden databasenize aktarınız.-

4. Site Dosyaları > fonksiyon > ayar.php ve bunun haricinde Site Dosyaları > panel > fonksiyon > ayar.php dosyalarını açınız ve içerisinde aşağıdaki bulunan kod içerisindeki database bilgilerinizi düzenleyiniz.-

$db = new PDO("mysql:host=localhost;dbname=database adı","kullanıcı adı","şifre");-

5. Site Dosyaları klasöründekileri sunucunuza atabilirsiniz.-

6. Webicrea scriptiniz kurulmuş ve kullanıma hazırdır. Aşağıdaki admin paneli bilgilerini kullanarak giriş yapabilir ve şifrenizi değiştirebilirsiniz.-

Admin Paneli: www.site-ismi.com/panel şeklindedir.-

Kullanıcı Adı: [email protected]-

Şifre: deneme-

WXDWd8.jpg
-