Hoşgeldin Misafir

Monster Abra A5 V15.7

picaroonman

24 Haz 2020
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Monster abra a5 v15.7 alıcam öneri

ÖZELLİKLER:
- Intel® Comet Lake Core™ i5-10300H 4C/8T; 8MB L3; 8GT/s; 2.5GHz > 4.5GHz; 45W; 14nm
- Mobile Intel® HM470 Chipset
- 4GB GDDR6 nVIDIA® GeForce® GTX1650 Ti 128-Bit DX12
- 15,6" FHD 1920x1080 120Hz IPS Mat LED Ekran
- 16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 2933MHz SODIMM
- 256GB SAMSUNG PM981a M.2 SSD PCIe 3.0 x4 (Okuma: 3500 MB/s - Yazma: 2200 MB/s)
- 1TB Seagate Barracuda Pro 7200RPM HDD SATA-3 7mm 128MB 
- FreeDos 

ÖNERİRMİSİNİZ...

DeepiMpaCt

DeepiMpaCt

Katip ol sabahin ilk isiklarina..
Monteal/Ca
25 Ağu 2017
6,151 Mesaj
TIM Görevleri
2

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Özellikleri kötü değil ne oynayacaksın bilmiyorum, oyunla da pek aram yok zaten. Freedos dediği ya korsan işletim sistemi kuracaksn ya da para verip alacaksın.

picaroonman

24 Haz 2020
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
0bir' Alıntı:
pubg gta5 falan oynarsın

ÖZELLİKLER İYİ YANİ BENİ BAYA İDARE EDER...

DeepiMpaCt' Alıntı:
Özellikleri kötü değil ne oynayacaksın bilmiyorum, oyunla da pek aram yok zaten. Freedos dediği ya korsan işletim sistemi kuracaksn ya da para verip alacaksın.

CALL OF DUTY 
PUBG 
GTA
FRCRY
RDR 2
MW4 
BF1
BF5

BÖYLE YANİİİ

Asım Gürsoy

mersin
27 Mar 2020
8,833 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
NasyoneL' Alıntı:
Oyun için alcaksan masaüstü bilgisayar topla tekmeleye tekmeleye kullan istedikçe modifiye de edersin

bakalım bütçesine göre bi tavsiye veririm

DeepiMpaCt' Alıntı:
Özellikleri kötü değil ne oynayacaksın bilmiyorum, oyunla da pek aram yok zaten. Freedos dediği ya korsan işletim sistemi kuracaksın ya da para verip alacaksın.

picaroonman

24 Haz 2020
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
Forumda büyük harfler ile konu açmak yasaktır lütfen düzeltir misin ?

özür dilerim ben daha yeniyim bilmiyordumm

NasyoneL' Alıntı:
Oyun için alcaksan masaüstü bilgisayar topla tekmeleye tekmeleye kullan istedikçe modifiye de edersin

0bir' Alıntı:
NasyoneL' Alıntı:

bakalım bütçesine göre bi tavsiye veririm

DeepiMpaCt' Alıntı:
Özellikleri kötü değil ne oynayacaksın bilmiyorum, oyunla da pek aram yok zaten. Freedos dediği ya korsan işletim sistemi kuracaksın ya da para verip alacaksın.

8 bin tl ama ben masaüstü sevmiyorum...

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,496 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kullanılan donanımlar olarak iyi ve ucuzdur ama şöyle bir sıkıntı var sağlam değil. Şöyle diyim masadan yere düşen herhangi bir laptop en fazla çizilir ancak Monster ise parçalanır. Yani uzun sözün kısası şu ki; MSI ile kıyasladığında aynı özellikteki Monster laptop ile biraz fiyat farkı vardır ancak bu farkın sebebi yerli şu bu vs değil cover ve benzeri diğer parçaların dandik olması. Sana en basit şunu öneririm çok titiz tertipli biriysen eğer Monster al, ancak sağlam olsun diyorsun bütçeyi biraz daha arttırıp MSI, Asus veya herhangi bir alternatife yönel.

picaroonman

24 Haz 2020
12 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
JQTR1' Alıntı:
Kullanılan donanımlar olarak iyi ve ucuzdur ama şöyle bir sıkıntı var sağlam değil. Şöyle diyim masadan yere düşen herhangi bir laptop en fazla çizilir ancak Monster ise parçalanır. Yani uzun sözün kısası şu ki; MSI ile kıyasladığında aynı özellikteki Monster laptop ile biraz fiyat farkı vardır ancak bu farkın sebebi yerli şu bu vs değil cover ve benzeri diğer parçaların dandik olması. Sana en basit şunu öneririm çok titiz tertipli biriysen eğer Monster al, ancak sağlam olsun diyorsun bütçeyi biraz daha arttırıp MSI, Asus veya herhangi bir alternatife yönel.

herkes bunu yazmış. şikayetleride okudum daha hiç bilgisayar düşürmedim ama bilmiyorum