Arşivinizde olmadığı için sildim. (functions.php)Существует ли единая функция запроса лицензии?
|
Arşivinizde olmadığı için sildim. (functions.php)Существует ли единая функция запроса лицензии?
iyiçe bak script kardeşim buraya yazmanın bir anlamı yok çözümü bulsam zaten yapardım.Arşivinizde olmadığı için sildim. (functions.php)
O zaman bu betiğin amacını anlamadım kardeşim, eğer lisans sıfırlanmıyorsa, üstelik orada functions.php eksik, her halükarda elbette teşekkürler, ama bunun mantığını göremiyorum Lisans sıfırlanmazsa betiğiiyiçe bak script kardeşim buraya yazmanın bir anlamı yok çözümü bulsam zaten yapardım.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
EyvallahMerhabalar ,
Kurulum :
System > DB
Güncellemeyi unutmayınız .
Tüm şifreli dosyalar çözülmüştür . Siz değerleri üyelerimiz için Paylaşım
İçerisinde lisanslama mevcut kaldırıldırılması gerekmekte kurulum yapmadan önce lisanslama kaldırmanız gerekiyor yoksa metbi bildiri gitmektedir.
Virus total
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
SağolMerhabalar ,
Kurulum :
System > DB
İçerisinde lisanslama mevcut kaldırıldırılması gerekmekte kurulum yapmadan önce lisanslama kaldırmanız gerekiyor yoksa metbi bildiri gitmektedir.
Virus total
Aktiflik
Seviye
Deneyim
teşekkürlerMerhabalar ,
Kurulum :
System > DB
Virus total
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Lütfen fununctions.php dosyasının şifresini çözün. ve lütfen bana bağlantıyı verin, lisans kontrolünü sıfırlamayı deneyeceğimiyiçe bak script kardeşim buraya yazmanın bir anlamı yok çözümü bulsam zaten yapardım.
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim