Hoşgeldin Misafir

Çözüldü Mtbi Epin Scripti Hk. Destek

n0va

26 Haz 2020
1,803 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, forumda 2 tane mtbi scripti var epin olarak biri kırık. Ben bunları kurdum ama htaccess olmadığı için başka metbi scriptlerinden birkaç htaccess denedim ama çalışmıyor, bu scripti kurup çalıştıranlar ne yaptı öğrenme şansım var mı? PHP sürümü vs. her şey normal sıkıntı yok, lisans kontrollerinin vs. devredışı bıraktım başka yapmam gereken bir şey var mı? Bir de htaccess dosyası elinde olan paylaşırsa sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Merhabalar, forumda 2 tane mtbi scripti var epin olarak biri kırık. Ben bunları kurdum ama htaccess olmadığı için başka metbi scriptlerinden birkaç htaccess denedim ama çalışmıyor, bu scripti kurup çalıştıranlar ne yaptı öğrenme şansım var mı? PHP sürümü vs. her şey normal sıkıntı yok, lisans kontrollerinin vs. devredışı bıraktım başka yapmam gereken bir şey var mı? Bir de htaccess dosyası elinde olan paylaşırsa sevinirim.
Çözüm ulaşmıştır @Matrax çözüm dosyasını dm üzerinden verilmiştir

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, forumda 2 tane metbi scripti var epin olarak biri kırık. Ben bunları kurdum ama htaccess olmadığı için başka metbi scriptlerinden birkaç htaccess denedim ama çalışmıyor, bu scripti kurup çalıştıranlar ne yaptı öğrenme şansım var mı? PHP sürümü vs. her şey normal sıkıntı yok, lisans kontrollerinin vs. devredışı bıraktım başka yapmam gereken bir şey var mı? Bir de htaccess dosyası elinde olan paylaşırsa sevinirim.

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalar, forumda 2 tane metbi scripti var epin olarak biri kırık. Ben bunları kurdum ama htaccess olmadığı için başka metbi scriptlerinden birkaç htaccess denedim ama çalışmıyor, bu scripti kurup çalıştıranlar ne yaptı öğrenme şansım var mı? PHP sürümü vs. her şey normal sıkıntı yok, lisans kontrollerinin vs. devredışı bıraktım başka yapmam gereken bir şey var mı? Bir de htaccess dosyası elinde olan paylaşırsa sevinirim.
var tabiki

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba kafam karıştı şuan yeminle 3 saat uyuyam dedim yazdığım çözüm cevabım silinmiş mümkün mü @Matrax ,@maheks ,@ThsKonurAlp eminim 2 tane cevap yazdım ikiside silinmiş rüyamda yaptım anlamadım bakıyorum yedek almışım çözemedim kafam karıştı cevqplar siliniyorsa bu konudaki ozaman cevap yazdığım silinsin hiç bakmamış olayım çözüm kavuşmuştur

Son düzenleme:

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba kafam karıştı şuan yeminle 3 saat uyuyam dedim yazdığım çözüm cevabım silinmiş mümkün mü @Matrax ,@maheks ,@ThsKonurAlp eminim 2 tane cevap yazdım ikiside silinmiş rüyamda yaptım anlamadım bakıyorum yedek almışım çözemedim kafam karıştı cevqplar siliniyorsa bu konudaki ozaman cevap yazdığım silinsin hiç bakmamış olayım çözüm kavuşmuştur
Kodları açık açık paylaşma kırılan lisansı normal üyelerede açık açık sunmuş oluyorsun.
Sadece vip üyelere özelden ilet harici bir paylaşım sağlama lütfen.

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Kodları açık açık paylaşma kırılan lisansı normal üyelerede açık açık sunmuş oluyorsun.
Sadece vip üyelere özelden ilet harici bir paylaşım sağlama lütfen.
Kendim kırdığım için sizin dosyanız çözümü olarak destek buradan paylasiyoruz bidaha bidaha tekrqr özelden vermek istemedim önceden kim decode etti bilmiyorum yarım kırmış dynamik bile decode edememiş zaten şuan tüm sürümler decode ediliyor

poeice

poeice

Sanırım En İyisiyim...
Petersburg
19 Ağu 2021
1,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
@scholar yeterince anlaşılır bir şey yazdığımı düşünüyorum.
Mtb yazılımlarındaki kırılan dosyaları açık açık paylaşma sadece vip üyelerine özelden iletebilrsin, kimin kırdığının önemi yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:

scholar

30 Eyl 2019
1,739 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çözüm ulaşmıştır @Matrax çözüm dosyasını dm üzerinden verilmiştir

Çözüm