Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Multi Cp scriptin de sipariş oluşturamıyorum.

brkyazilim

30 Mar 2019
193 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Multi cp scriptinde herhangi bir ürünün siparişini oluşturup ödeme alanına gittiğimde kredi kartı veya hesaba havale seçeneğini seçip sipariş oluşturmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı vermektedir. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Ne yapmam gerekiyor?

b5itcsa.png

mp6k7rf.png

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Multi cp scriptinde herhangi bir ürünün siparişini oluşturup ödeme alanına gittiğimde kredi kartı veya hesaba havale seçeneğini seçip sipariş oluşturmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı vermektedir. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? Ne yapmam gerekiyor?

b5itcsa.png

mp6k7rf.png

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

b5itcsa.png

mp6k7rf.png
Hangi sürüm dostum bu ?