ZahirCoder
- 25 Ağu 2017
- 5,189 Mesaj
- TIM Görevleri
- 1
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Multi Site Logo eklentisi, XenForo forumlarınızda birden fazla forum logosu eklemenizi ve yönetmenizi sağlayan kullanışlı bir araçtır. Bu eklenti, farklı forum siteleri, temalar veya bölümler için çeşitli logo seçenekleri sunarak forumunuzun görünümünü kişiselleştirmenize olanak tanır.
Eklentinin Özellikleri:
Eklentinin Özellikleri:
- Birden Fazla Logo: Farklı forum siteleri veya bölümler için birden fazla logo ekleme imkanı sunar.
- Kolay Yönetim: Yönetim paneli üzerinden logoları kolayca ekleyebilir, değiştirebilir ve düzenleyebilirsiniz.
- Temaya Uygun: Forumunuzun temasına uygun olarak farklı logo seçeneklerini hızlı bir şekilde uygulayabilirsiniz.
- Özelleştirilebilir: Her logo için özel ayar ve seçenekler sunarak, forumunuza özgü özelleştirmeler yapabilirsiniz.
- Eklentiyi İndirin: "Multi Site Logo" eklentisini bu bağlantıdan indirin.
- Kurulum: XenForo yönetim panelinize giriş yapın ve eklentiyi yükleyin.
- Logo Ekleme: Yönetim panelinden eklenti ayarlarına gidin ve çeşitli logolarınızı ekleyin.
- Yapılandırma: Logoları forumunuzun çeşitli bölümlerine veya temalarına uygun şekilde yapılandırın.
- Test ve Düzenleme: Eklentiyi test edin ve logoların forumunuzda doğru bir şekilde görüntülendiğinden emin olun.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.