Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi MultiCP Lisans Sorunu Hakkında

FabulouS

FabulouS

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Batumi
29 Eki 2020
411 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Merhaba bu scripti indirdim sorunsuz bir şekilde kurdum. Fakat sadece genel ayarlarda birşeyi düzeltince lisans uyuşmazlığı hatası veya geçersiz lisans alıyorum diğerlerinde değiştirince bu hatayı vermiyor. Sadece genel ayarlar kategorisinde bu hatayı alıyorum. Sorunu çözen veya önceden çöznmüş olan varsa çok makbule geçer sabahtan beri bununla ugrasıyorum..
Teşekkür ederim herkese

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,246 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Merhaba bu scripti indirdim sorunsuz bir şekilde kurdum. Fakat sadece genel ayarlarda birşeyi düzeltince lisans uyuşmazlığı hatası veya geçersiz lisans alıyorum diğerlerinde değiştirince bu hatayı vermiyor. Sadece genel ayarlar kategorisinde bu hatayı alıyorum. Sorunu çözen veya önceden çöznmüş olan varsa çok makbule geçer sabahtan beri bununla ugrasıyorum..
Teşekkür ederim herkese

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

FabulouS

FabulouS

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
Batumi
29 Eki 2020
411 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
.env Dosyasındaki ayarları tam yaptığınızdan emin olunuz, ayrınca SQL üzerinden site ayarlarında sitenizin URL adresini girip deneyiniz.
Tüm ayarları tam yaptım sayın moderatörüm SQL dosyasında url adresimi nereye gireceğimi tam bulamadım