Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Multicp Yazılımı Kurulum Yardımı

crypto

crypto

Karanlık özgürlüktür.
localhost
6 Ağu 2023
1,061 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba saygıdeğer forum yardımcıları! bu konuda ki yazılımı kurarken bazı hatalarla karşılaştım yani kuramadım. .env klasörünü gayet güzel düzenledim ve dB bilgilerimi sorunsuz yazdım. Sorun ne olabilir? Nereyi değiştirmem gerekli? Yaşadığım sorun ekte ki fotoğrafta mevcuttur.
Ekran-g-r-nt-s-2024-07-05-165716.png

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,248 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhaba saygıdeğer forum yardımcıları! bu konuda ki yazılımı kurarken bazı hatalarla karşılaştım yani kuramadım. .env klasörünü gayet güzel düzenledim ve dB bilgilerimi sorunsuz yazdım. Sorun ne olabilir? Nereyi değiştirmem gerekli? Yaşadığım sorun ekte ki fotoğrafta mevcuttur.
Ekran-g-r-nt-s-2024-07-05-165716.png

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

eisenheim

Hilal-i ahmer C*
21 Kas 2017
714 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sql bilgilerini eksik girmişsiniz gibi görünüyor hataya bakıldığında. Tekrar C-panelden mevcut yazılımın databesesine bir kullanıcı atayın yetkilerini ayarlayın ve o kullanıcı bilgilerini .env klasörüne tekrar giriş yapıp deneyin. Php sürümü 8.1 olması yeterli.

DevilMcRayn

20 Kas 2017
665 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
1.Hosting 8.1 php uyumlu olmak zorundadır, aksi durumda yazılım çalışmayacaktır.

2.veritabanınızı oluşturdukta onca veritabani dosyanızı içe aktar diyerek ekleyiniz

3.gerekli mysql bilgilerinizi .env klasörü içine ekleyiniz(Klasör görünmüyorsa gizli dosyaları göster)

4. Env içerisinde APP_URL=https://alanadiniz.com bu alanı sonunda / olmadan alanadınıza uyun doldurunuz
5.APP_DEBUG=true bunu false yaparsınız hata sayfaları kullanıcya görünmeyecektir false yapmanız tavsiye edilir siteye veri eklerken olası hatalardan dolayı true olarak kalmalıdır
6.public/robots.txt dosyasında Sitemap:https://alanadiniz/sitemap.xml buraya alanadınızı ekleyiniz sonunda sitemap.xml olmak zorunda
7. yönetim paneline alanadınız/panel/login ile giriş yapabilirsiniz
kullanıcı adı: yusuf274
şifre: 12345 -kurucu admin yetkisi olduğu için içindeki verileri isteğe uygun revize edebilirsiniz.
8.Eğer şifrenizi unutursanız ve mail smtp kurulumunuz yapılmamış ise mysql users tablosundan şifre alanına bunu ekleyebilirsiniz $2y$10$FGJtVK8MSr8.RIgNCCprt.aj.pPBESu4iydJDmwbMEs8.Ng7FHkq6 bunun açılımı 12345 tir