Hoşgeldin Misafir

MürreZ Lamer İfşalandı

MeTaSploİtable

13 Ara 2019
23 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Merhabalarrr ben MetaSploİtable bugünn Türk sitelerini hackleyen sadece dos ve brute bilen bir lameri ifşalayacağım-
bu gerizekalı türk sitelerini hackleyip altına telefon numarasını koymuş arkadaşta biraz beyin eksikliği var buyrun fotoları-

VbFDOY.jpg

Alın bu da hacklediği site

VbFG20.jpg

VbFmAv.jpg

Türk sitelerini hackleyen bu vatan haini şerefsizi de ifşa ettğimiz için gurur duyuyrouz--

[DİKKAT BU KONU HACKNEWS.ORGDAN ALINTI YAPILMIŞTIR]

MeTaSploİtable

13 Ara 2019
23 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
CodinGest' Alıntı:
Türklerinde hataları oluyor her insan hata yapar peygamberler bile yaptı ama türklerin hatalarıda mürrez olarak ortaya çıktı

bu mürrez denen kişi türk sitesi hacklemekten bıkmıyor ki lamerhaber de hacknews de hain olarak adlandırılıyo yani sadece türk sitesi hackliyo başka işi yok bu yüzden hata olduğunu düşünmüyorum

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
MeTaSploİtable' Alıntı:
CodinGest' Alıntı:
Türklerinde hataları oluyor her insan hata yapar peygamberler bile yaptı ama türklerin hatalarıda mürrez olarak ortaya çıktı

bu mürrez denen kişi türk sitesi hacklemekten bıkmıyor ki lamerhaber de hacknews de hain olarak adlandırılıyo yani sadece türk sitesi hackliyo başka işi yok bu yüzden hata olduğunu düşünmüyorum

Sen b3nı yanlış anladın türk kadınlarının böyle bir hayin evlâdı nasıl oluyor hala anlamıyorum demek istedim ;)

35izmir

35izmir

🆁🅴🅸🆂🅲🅸🆂🅴🆅🅴🆁
11 Ocak 2018
2,701 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
msf brute jsql kullanan bebeler başımıza hacker olmuş açık bulmak kolay ama açığın ne olduğu çözmek ve kapatmak başka birşey