Hoşgeldin Misafir

Müslümanların İmanından Gelen Potansiyel Güç

Hayrettin

4 Eyl 2024
138 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Dünyanın en akıllı insanları Müslümanlardır. İman sahibi kişilerde akıl ve zeka olur. İman sahibi olmayanlarda sadece zeka olur. İslam dünyasının geri kalmasının sebebi Müslümanların sorgulama yetisini kaybetmesi, araştırma yapmayı bırakması, okumayı bırakması, hazıra alışmasıdır. Eğer ki Müslümanlar eskisi gibi olurlarsa eski azimli, sorgulayıcı, araştırmacı, okumayı seven, kendini geliştirmek isteyen dönemlerine dönerlerse İslam dünyasının karşısında hiçbir güç duramaz. Çünkü Müslümanlarda süper bir potansiyel vardır. Bu potansiyel imandan kaynaklanan bir potansiyeldir. Çünkü imanları gereği yılgınlığa düşmezler, pes etmezler.

(Not: Herkes buna karşı çıkacak biliyorum. Ancak 1-2 ay deneyen kişi ne kadar haklı olduğumu görecektir. Fakat gördükten sonra bile karşı çıkmaya devam edecektir. Ancak Müslümanlarda süper bir potansiyel vardır. Bu sebeple hemen gelişebilirler. Hatta bu forumda bulunan Müslümanlar birlik olup sorgulayıcı , araştırmacı ve azimli olup İsrail'i hacklemek isterlerse İsrail web sitelerini dahi hemen hacklerler.)

Shafu

Shafu

Karanlık Özgürlüktür
Estonya, Tallin
25 Ara 2022
1,038 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Shafu

Shafu

Karanlık Özgürlüktür
Estonya, Tallin
25 Ara 2022
1,038 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
alakasız mobildende öyle gözlerim bozuk ameliyatlı bide çözünürlüğü az yazı rengi
Çözünürlük farklı birşey kontrast farklı birşey. Çözünürlükleri aynı her rengin hangi monitörden bakıyosan veya telefondan o telefonun çözünürlüğü kaçı destekliyorsa onu görüceksin. Gereksiz tartışmıyıcam ama alakasız dediğin için öğretiyorum. Kontrastıda sana öğretici olarak araştırman için bırakıyorum

astralglikos

21 Ara 2017
1,314 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Çözünürlük farklı birşey kontrast farklı birşey. Çözünürlükleri aynı her rengin hangi monitörden bakıyosan veya telefondan o telefonun çözünürlüğü kaçı destekliyorsa onu görüceksin. Gereksiz tartışmıyıcam ama alakasız dediğin için öğretiyorum. Kontrastıda sana öğretici olarak araştırman için bırakıyorum
haklısın kusuruma bakma anlamıyorum hiç birşeyden yeni başladım bu işlere daha 2 gün oldu ama öğrenirim 4 5 yıla kadar

3W0NX

3 Eyl 2024
36 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Siyah Tema benim her zaman gözümü yoruyor, mesela siyah tema kullanırken uzun bir metin okumaya çalıştığımda kör olmuş gibi oluyorum. Bilişim sektörüyle uğraşan çoğu insanın tam zıttı olarak aydınlık temayı tercih ediyorum. Evet, discord'da bile. Sadece Windows temam koyu onun sebebi de o kadar rahatsız etmiyor.