Hoşgeldin Misafir

Müşteri hizmetlerine ulaşabilen varmı ?

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Selamun aleykum arkadaşlar  2 gündür üst üste aramama rağmen müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum  bılgınız farklı bir yöntem varmı nasıl ulaşırım onlara sürekli meşgul oluyor anlamadım neyin meşguliyettiyse sizler ulaşabilşyormusnuz yoksa sorun tek bendemi var-

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
taktik 1, python kur daha sonra email bomber diye bir paket yükleyicisi olacağıdı forumda onu kur ve cevap alana kadar email gönder.
taktik 2 şikayet vara yaz
taktik 3 rich snippetlı basit bir site yaz ve burada bu firmayı gömebildiğin kadar göm
taktik 4 eğer işini hala görmüyorlarsa taktik üçü tekrarla geliştir farklı platformlara yay

edit: kısaca; "siz istiyor savaş kaaamon" moduna gir :D

CyberHawk

CyberHawk

WebMaster
Adana
12 Ara 2018
16,070 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
percl' Alıntı:
taktik 1, python kur daha sonra email bomber diye bir paket yükleyicisi olacağıdı forumda onu kur ve cevap alana kadar email gönder.
taktik 3 rich snippetlı basit bir site yaz ve burada bu firmayı gömebildiğin kadar göm
taktik 4 eğer işini hala görmüyorlarsa taktik üçü tekrarla geliştir farklı platformlara yay

:D :D :D daha az uğraştıcı olsa iyi olurdu :D :D :D

percl

27 Ara 2018
170 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
ⓝⓔⓣⓚⓘⓛⓛⓔⓡ' Alıntı:
percl' Alıntı:

:D :D :D daha az uğraştıcı olsa iyi olurdu :D :D :D
genelde ben bu tarz konularda kavga etmek üzerine evrildiğim için, diksiyonda iyi olunca, en fazla 1. adımı uygulayarak çözüyorum :D