Hoşgeldin Misafir

müşteriyle aramızdaki tartışmaya bakın :)

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
yazılım ve web tasarım hizmeti veriyorum haliyle hepsi diyor 1nci sıra istiyorum tabi bu zordur fakat yapılmayacak birşey değildir paraya gelincede bir kıvırmalar bir kıvırmalar tr sunucuları kullanıyordum sürekli kopmalar erişim sorunu vs tüm müşteriler sorunsuz hizmet istedi bende hetznerden aldım sunucuları aylık bazında haliyle bana pahalıya mal oluyor bu fiyatlarıda müşteriye yansıtınca şimdide bunu diyorlar 😃😃 varya bunlar sanıyorki firmalar yıllık verdiği sunucular son teknoloji 2 ve 3 ncü nesil sunucuları millete son teknoloji diye yediriyorlar hizmetimde tavizde vermem pahalı iş yaparım hakkıyla yaparım 1 2 3 bine web site kurmam hayatta bu yazılımdan bir bok anlamayan kişiler yapar benimkisi script satma değil hizmettir daha bana şöyle şunu yap yazıyorlar dakikasında işlem yapıyorum yansıtmıyorum ama hakikatten bundan sonra öyle yaparsam daha değerli olurum 😁😅😅

k4omcve.jpg

cpsp549.jpg

Dr Leland Townsend

6 Eyl 2017
16,497 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sen yine bildiğin şekilde devam et derim. Bunların g*tü genişleyip şaft yuvasına dönünce adam akıllı yapan birine geliyorlar. Genelde gidişat şöyle oluyor; önce gidip en ucuzunu buluyorlar sonra fayda görmeyince aynı kalitesiz hizmeti fahiş fiyata vereni buluyorlar sonunda kulak arkası dışında yer kalmayınca işini düzgün yapan birini buluyorlar.

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Sen yine bildiğin şekilde devam et derim. Bunların g*tü genişleyip şaft yuvasına dönünce adam akıllı yapan birine geliyorlar. Genelde gidişat şöyle oluyor; önce gidip en ucuzunu buluyorlar sonra fayda görmeyince aynı kalitesiz hizmeti fahiş fiyata vereni buluyorlar sonunda kulak arkası dışında yer kalmayınca işini düzgün yapan birini buluyorlar.
zaten öyle yapıyorum bilgileri istiyorlar direk alan adı taşıma şifresini atıyorum

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Şeye de çok ayar oluyor işte arama gelmiyormuş. Müşteri garantisi olsa sana site yapacağıma kendim yaparım :)
o bir kenara abimde aynı sektörde iş yapıyor bana bide bunu diyorlar bilerek abini yükseltiyorsun bizi yükseltmiyorsun az önce durum yaptım site apartman yönetimi ve temizlik şirketi web yazılım hizmetini durdurdum diye 😃 ya harbiden millette sorun var cidden aylık sunucuyada çok istemiyorum e ticaret hostingi aylık 20 dolar hizmet sektörü aylık hosting ücreti 10 dolar bana gelişide euro bazlı

Atlas

Turkhacks
18 Haz 2018
1,763 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ticarette her zaman için kendi politikan olacak
Çalıştığın kişilere uymuyorsa yol ver gitsin yüz verirsen elimde maşa ile seni oynatan çok olur

Şahsen ben giderleri ve hizmetimi göz önünde bulundurduğumda vereceğim fiyata itiraz eden müşterinin hizmetini lafı uzatmadan sonlandırıyorum…

Bu kısımda hizmet sözleşmesinin önemi çok büyük çoğunluğu okumuyor olsada benim işime geliyor.

Kimse kusura bakmasın bana gelipte bugüne kadar aradığımız adam sensin sana gelene kadar x firmalar da neler çektik neler diyip bendeki ilgi alakayı ve hizmeti öveceksin o halde benim vereceğim fiyata da boyun eğeceksin

Neticede verdiğim hizmetin bedeli sen memnunsan ben de olmalıyım.

CemC

3 Eki 2021
668 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Geçen ay forumlardan birinde "yıllık 7 USD" evet yanlış görmediniz sadece yıllık 7 Amerikan Dolarına sözde "sınrısız hosting" hizmeti olduğunu söyleyen "enayi miyim? neden aynı hizmete daha fazla para vereyim?" diyen klavye filozofları vardı. 3 gün sonra aldıkları hesapların kapandığını, sözde hosting firmasına bile ulaşamamaktan dert yanmışlar. 10 TLlik ekmeği 10 kuruşa alırım diyende bozukluk vardır, ekmekde değil.

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Ticarette her zaman için kendi politikan olacak
Çalıştığın kişilere uymuyorsa yol ver gitsin yüz verirsen elimde maşa ile seni oynatan çok olur

Şahsen ben giderleri ve hizmetimi göz önünde bulundurduğumda vereceğim fiyata itiraz eden müşterinin hizmetini lafı uzatmadan sonlandırıyorum…

Bu kısımda hizmet sözleşmesinin önemi çok büyük çoğunluğu okumuyor olsada benim işime geliyor.

Kimse kusura bakmasın bana gelipte bugüne kadar aradığımız adam sensin sana gelene kadar x firmalar da neler çektik neler diyip bendeki ilgi alakayı ve hizmeti öveceksin o halde benim vereceğim fiyata da boyun eğeceksin

Neticede verdiğim hizmetin bedeli sen memnunsan ben de olmalıyım.
yok zaten ödün vermedim direk alan adı taşıma şifresini verdim

astralglikos

astralglikos

Astral Glikos
21 Ara 2017
1,317 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
Geçen ay forumlardan birinde "yıllık 7 USD" evet yanlış görmediniz sadece yıllık 7 Amerikan Dolarına sözde "sınrısız hosting" hizmeti olduğunu söyleyen "enayi miyim? neden aynı hizmete daha fazla para vereyim?" diyen klavye filozofları vardı. 3 gün sonra aldıkları hesapların kapandığını, sözde hosting firmasına bile ulaşamamaktan dert yanmışlar. 10 TLlik ekmeği 10 kuruşa alırım diyende bozukluk vardır, ekmekde değil.
ya zaten hesaplama yapıyorum lisanslarla beraber bana 250 euro ya mal oluyor yani her akşam bide buna bakım yapıyorum optimize yapıyorum niye aylık ödediğime yıllık alayım fiyatım bu aylık Bireysel 10 e ticaret 20 dolar aşağısınada inmem çünkü emek veriyorum web tasarım bir kenara