|
NeFeRTiTi' Alıntı:Şununla bir ara uğraşdım. hatta Azerice language packda yapdım.temalar falan. sonradan bıkdım. Ama güzel yazılım. Tavsiye ederim. Yenilere başarılar.
WebciAdam' Alıntı:NeFeRTiTi' Alıntı:Şununla bir ara uğraşdım. hatta Azerice language packda yapdım.temalar falan. sonradan bıkdım. Ama güzel yazılım. Tavsiye ederim. Yenilere başarılar.
tavsiyen için teşekkürler![]()
teşekürler söz bende sana yarın vericem bugunki limit doldu daNeFeRTiTi' Alıntı:WebciAdam' Alıntı:NeFeRTiTi' Alıntı:Şununla bir ara uğraşdım. hatta Azerice language packda yapdım.temalar falan. sonradan bıkdım. Ama güzel yazılım. Tavsiye ederim. Yenilere başarılar.
+1 repde benden olsun![]()
WebciAdam' Alıntı:teşekürler söz bende sana yarın vericem bugunki limit doldu daNeFeRTiTi' Alıntı:WebciAdam' Alıntı:NeFeRTiTi' Alıntı:Şununla bir ara uğraşdım. hatta Azerice language packda yapdım.temalar falan. sonradan bıkdım. Ama güzel yazılım. Tavsiye ederim. Yenilere başarılar.
![]()
NeFeRTiTi' Alıntı:WebciAdam' Alıntı:teşekürler söz bende sana yarın vericem bugunki limit doldu daNeFeRTiTi' Alıntı:WebciAdam' Alıntı:NeFeRTiTi' Alıntı:Şununla bir ara uğraşdım. hatta Azerice language packda yapdım.temalar falan. sonradan bıkdım. Ama güzel yazılım. Tavsiye ederim. Yenilere başarılar.
![]()
Sorun değil. Karşılık beklemedim ki. Iyi çalışmalar.