slientdeath
- 13 Mar 2018
- 28 Mesaj
Aktiflik
Seviye
Deneyim
eyvallah teşekkürler
|
Aktiflik
Seviye
Deneyim
değil dostum şuan baktımLink bozuk
Hocam ftp ile dosyaları aktarırken panel adlı klasör hata veriyor aktarmıyor bi bakarmısın sana zahmet ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba Dostlar İzmox Oynanmamış Dosyasını Sizlere Sunuyorum Hiç Bi Yerde Yok www.turkhacks.com Özeldir İyi Kullanımlar
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
cpanel kullanıyor musun veya panel'li bi hosting direk dosya yöneticisin'den yükleme yapınız ftp panel attım problem yapmadı ama 8000 dosya atıyor bundan dolayı hata veriyor olabilir belki bi ihtimalleHocam ftp ile dosyaları aktarırken panel adlı klasör hata veriyor aktarmıyor bi bakarmısın sana zahmet ?
C panelli hosting denedim de Musait olduğum gün Diğer dosyaları ftp ile aktaracam hata veren panel klasorunu de kendim dosya yöneticisinden yüklicem birde oyle denicemcpanel kullanıyor musun veya panel'li bi hosting direk dosya yöneticisin'den yükleme yapınız ftp panel attım problem yapmadı ama 8000 dosya atıyor bundan dolayı hata veriyor olabilir belki bi ihtimalle
eyvallah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba Dostlar İzmox Oynanmamış Dosyasını Sizlere Sunuyorum Hiç Bi Yerde Yok www.turkhacks.com Özeldir İyi Kullanımlar
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Bakak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hocam birşey sorucam Bu Script Çekim Mi Yoksa Siz Daha Önceden Para Verek Mi Aldınız ?cpanel kullanıyor musun veya panel'li bi hosting direk dosya yöneticisin'den yükleme yapınız ftp panel attım problem yapmadı ama 8000 dosya atıyor bundan dolayı hata veriyor olabilir belki bi ihtimalle
Aktiflik
Seviye
Deneyim
Aktiflik
Seviye
Deneyim