Hoşgeldin Misafir

Destek Talebi Nakliyat V5 Scripti

eykapo

2 Kas 2024
69 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
konu budur bu scripti kurdum bazı hataları vardı düzelttim ancak admin panelin de böyle bir hata var çözemedim

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: number of bound variables does not match number of tokens in rota16lojistik.com/trex/index.php:6 Stack trace: #0 /trex/index.php(6): PDOStatement->execute() #1 {main} thrown in /trex/index.php on line 6

ve çözemedim yardımcı olur musunuz

THS-Information

THS-Information

THS-BOT
Turkhacks Kurumsal
16 Haz 2023
2,245 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
konu budur bu scripti kurdum bazı hataları vardı düzelttim ancak admin panelin de böyle bir hata var çözemedim

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: number of bound variables does not match number of tokens in rota16lojistik.com/trex/index.php:6 Stack trace: #0 /trex/index.php(6): PDOStatement->execute() #1 {main} thrown in /trex/index.php on line 6

Merhaba değerli üyemiz,

Script destek konunuz başarı ile oluşturulmuş olup, yardım talebiniz alınmıştır. Talebinize ilişkin çözüm yetkin personel & üyelerimiz tarafından en kısa süre içerisinde paylaşılacaktır. Aynı script için yeni bir istek konusu açmanıza gerek yoktur. İstek, öneri ve şikayetlerinizin Turkhacks.com yönetimi için değerli olduğunu bilmenizi isteriz.

İyi forumlar.

eykapo

2 Kas 2024
69 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:
<?php
ob_start();
session_start();
date_default_timezone_set('Europe/Istanbul');

SATIR 6 - > include 'trex/controller/config.php';

// Genel site ayarlarını veritabanından çekme
try {
$query = $db->prepare("SELECT * FROM ayar WHERE ayar_id = :id");
$query->execute([':id' => 0]); // Parametre olarak 0 gönderiyoruz
$settingsprint = $query->fetch(PDO::FETCH_ASSOC);

if (!$settingsprint) {
throw new Exception("Ayarlar bulunamadı."); // Ayarların bulunamaması durumunda hata fırlatıyoruz
}
} catch (PDOException $e) {
echo "Ayarlar yüklenemedi: " . $e->getMessage(); // Hata mesajını gösteriyoruz
echo "<br>Sorgu: " . $query->queryString; // Hangi sorgunun çalıştığını gösteriyoruz
} catch (Exception $e) {
echo $e->getMessage();
}

include 'inc/head.php';
?>
<!DOCTYPE html>
<html lang="tr_TR">

ZeroPulse

Bishkek
1 Ara 2018
1,140 Mesaj

Aktiflik

Seviye

Deneyim

TIM / GÖREV:

Hosting firmana Destek talebi aç ve PDO açmalarını rica et bu konulardan anlamıyorsan sorun düzelecektir.